Az idei karácsony leggyönyörűbb díszei - Dekorációs körkép

karácsony karácsony 2015 dísz otthon Kika ünnepi készülődés ünnep Ikea H&M dekoráció Tchibo lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ünnepi díszítésre fel! Az igazi profik valószínűleg már szeptember vége felé feltérképezték a legnagyobb lakberendezési boltok idei kínálatát, de biztosan akadnak olyanok is, akik az utolsó pillanatra hagyják az idei ünnepi dekorációk beszerzését. A következő válogatásunkkal nekik szeretnénk kicsit segíteni, lássuk hát, hogyan öltöztetheted idén ünnepi díszbe otthonodat!

KIKA

A KIKA karácsonyi kínálatát idén az ünnep jellegzetes ízvilága inspirálta. Négy különböző kollekcióval várják a karácsonyi pompára áhítozó vásárlókat: a vanília, cukor, fahéj és gránátalma elnevezésű szettek a karácsony ünnepélyességét, izgalmát, fűszerességét és teljességét foglalják magukba.

Vanília

Ez az összetevő adja egy karácsonyi sütemény krémességét, báját, akárcsak a KIKA új kollekciójában az arany kompozíciók. Az arany mindig is meghatározó és visszatérő trend lesz a lakberendezés terén, fényt, pompát kölcsönözve otthonod darabjainak, ezzel az örök klasszikussal finom eleganciát vihetsz a mindennapokba.

Forrás: KIKA
Forrás: KIKA
Forrás: KIKA

Cukor

Ahogyan a cukor egy süteményből, úgy az ezüst a karácsonyi dekorációk elemeiből sem maradhat ki. Az ezüst fémes hatása, akárcsak a hold ezüstje, képes beragyogni otthonod minden kis zugát.

Forrás: KIKA
Forrás: KIKA
Forrás: KIKA

Gránátalma

A sütemények igazi meglepetése lehet egy egzotikus gyümölcs. A gránátalma a piros, bordó színeit adja, amelyek remekül kiegészítik az eddig említett két legnemesebb fémet, az aranyat és az ezüstöt.

Forrás: KIKA
Forrás: KIKA
Forrás: KIKA

Fahéj

A fahéj nemcsak a barna minden árnyalatával, hanem bronzos csillogással is képviselteti magát a karácsonyi lakberendezési trendek között. A karácsonyi sütemény vagy a forralt bor sem létezhet fahéj nélkül, ahogy az otthonodban is akkor érezheted igazán az ünnep melegét, amikor a fahéj kellemes illata járja át.

Forrás: KIKA
Forrás: KIKA
Forrás: KIKA

IKEA

Az IKEA idén két irányvonallal rukkolt elő: a klasszikussal és egy modernebb stílussal.

Ünnep nosztalgikus hangulatban

A klasszikus szett visszaugrik kicsit az időben. A dekorációkban főleg piros színű, régi ötvöstermékeket idéző, lenyűgöző részletességgel kidolgozott, mívesebb darabok dominálnak.

Forrás: IKEA

Skandinávia fényei

Pasztellszínek, fényes és matt felületek kombinációja - a modern kollekció könnyed, csillogó darabjai egyszerűbb, ám dekoratív téli hangulatot kölcsönözhetnek otthonodnak.

Forrás: IKEA

Forrás: IKEA

Forrás: IKEA

H&M Home

A H&M karácsonyi kollekciójában mindenki találhat kedvére valót. Válogathatsz a klasszikus piros dekorációk közül, de ha idén modernebb, fémes, fényes díszekre vágysz, azokban is bővelkedik a kínálat. Ezenkívül vannak vicces, cuki figurák és minták, de még rózsaszín műszőrmés díszek is. A kollekcióban fontos szerepet kapnak a printelt díszpárnák is, amelyek segítségével pillanatok alatt karácsonyi hangulatot teremthetsz a hálóban, vagy akár a nappaliban is.

Forrás: H&M

Forrás: H&M

Forrás: H&M

Tchibo

A Tchibo kollekciójában minden szükséges kelléket megtalálhatsz az adventi dekoráláshoz, csomagoláshoz, de még a sütés-főzéshez is. A kreatív és mókás sütőformák és kiegészítők láttán még annak is garantáltan megjön a kedve a konyhatündéreskedéshez, aki egyébként nem nagy sütimágus. A konyhai cukiságok mellett a mi szívünket a világítófüzérek és a kedves ajándékkísérők és üdvözlőlapok rabolták el.

Forrás: Tchibo

Forrás: Tchibo

Forrás: Tchibo

Forrás: Tchibo

Így múlik el egy olimpia dicsősége - Romokban az egykori sportkomplexumhttp://www.life.hu/otthon/20151124-2014-es-gorog-olimpiai-helyszine-romokban-hever.htmlTizenegy évvel ezelőtt olyan kiváló magyar sportolók küzdöttek itt és állhattak fel a dobogóra, mint Janics Natasa, Gyurta Dániel vagy Vajda Attila. Ma már azonban nemhogy sportolókat nem látni errefelé, de még az egykori stadionoknak, lelátóknak és magának az olimpiai falunak is csak a maradványai árválkodnak a görögországi kopár vidéken. OtthonAFPEgy szín, ami mindent visz - Megjósoljuk 2016 év színéthttp://www.life.hu/otthon/20151123-2016-szin-trendek-a-lakberendezesben.htmlBár a Pantone Intézet még nem hirdette ki a 2016-os év színét, a tengerentúli szakértők már most is elkezdték a kombinálást, latolgatást a jövő évi trendekkel kapcsolatban. Kíváncsian várjuk, vajon mennyire jön majd be az alábbi előrejelzés! Otthon--Határ a csillagos ég - Íme, New York egyik leggrandiózusabb felhőkarcolójahttp://www.life.hu/otthon/20151120-one57-new-york-legdragabb-felhokarcoloja.htmlA New York-i ingatlanpiac újra szárnyal, nincs is erre jobb bizonyíték mint a Nagy Alma ikonikus One57 elnevezésű építménye. A 73 emelet magas, Manhattan közepén elhelyezkedő felhőkarcoló 2015-ben elnyerte a New York City legdrágább épülete címet. A One57 négyzetlábankénti átlagára 6010 dollár, azaz négyzetméterenként csaknem 19 millió Ft. OtthonOrigoKészülj az ünnepekre: tanuld meg a vendégeskedés alapjaithttp://www.life.hu/otthon/20151118-keszulj-az-unnepekre-a-vendegsegbemenetel-alap-szabalyai.htmlA karácsony a szeretet ünnepe. A karácsonyi szezon pedig a sütés-főzés, a vendégvárás és a vendégjárás időszaka. A karácsonyi vendégjárás-maraton egy ideig szórakoztató tud lenni, ám az ötödik, hatodik, tizedik rokonlátogatásnál - érthető módon - a vendég, no meg a házigazda lelkesedése is kicsit megcsappan. Otthon--A tökéletes karácsony alapkellékeihttp://www.life.hu/otthon/20151123-ezekre-a-dekoraciokra-van-szukseg-karacsonykor.htmlLassan, de biztosan mindenki szívébe beszivárog a karácsonyi hangulat, ideje hát, hogy átgondold, az idei évben milyen típusú dekorációval öltözteted majd ünnepi díszbe otthonod. Az alábbiakban ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, összegyűjtöttük azokat az alapdekorokat, amikre egy valamirevaló karácsonyi díszítéshez szükséged lehet. OtthonThinkstockEgy omladozó kúria, ahol megállt az idő - Káprázatos képekhttp://www.life.hu/otthon/20151110-elhagyott-kiserteties-kuria-hatborzongato-kepekkel.htmlA polcokon könyvek garmadája sorakozik, a franciaágy még most is meg van vetve, a konyhában pedig egy ódon teáskanna várja, hogy a házigazda újra dobjon néhány fát a sparheltre. Ebben a kísérteties házban több évtizede egyik pillanatról a másikra állt meg az idő, és tűntek el az egykori lakók. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.