Itt az új holografikus őrület! Vége az unalmas egyszínű ajkaknak! Ha igazán különlegesre vágysz, akkor ezt ki kell próbálnod: álomszép színváltós ajkak különleges alkalmakra, amit te is könnyedén elkészíthetsz. 

A technika alapja a következő: bátran játssz a színekkel, a textúrákkal, keverd a mattot a fényessel, a csillámosat a metálfénnyel. A tartósabb hatás érdekében a tetszőlegesen megválasztott alapszíned legyen matt hatású, és azután jöhetnek a különböző izgalmas árnyalatok. A hatás nem marad el, hisz bármilyen szögből essen rá a fény, mindig új árnyalatban pompázik majd az ajkad. 

Forrás: Facebook/Sigma Beauty

Vannak önmagukban is irizáló textúrák, amiket szintén érdemes kipróbálni. 

  • Lehetsz baljós és csábító a sötétebb, boszorkányosan dögös árnyalatokkal. Keverd össze a zöldet a lilával, és bolondítsd meg egy kis sárga színnel. 
  • Idén nagyon divatosak a különleges ajakszínek, mint például a kék, amivel pillanatok alatt sellőhatású lehet az ajkad, ha egy kis vibráló szájfénnyel vegyíted. 
  • Ha szereted a futurisztikus hatást, akkor egy kis élénkzöld hozzáadásával a galaxist is megidézheted. 
  • Ha a meleg színeket kedveled, próbáld ki a neon szivárványhatást. Sárga, pink, narancs és egy kis piros keverékével tökéletes szivárványajkaid lehetnek. 
Forrás: Facebook/Sigma Beauty

Ahogy láthatod, számtalan kombináció lehetséges, csak a fantáziádon múlik, hogyan kevered a holografikus vibráló árnyalatokat. Izgalmas időket élünk, merj kipróbálni új dolgokat.