Ahogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme!

Melanie Griffith – Oscar-gála 

A színésznőnek túl sok szempillafesték került a pilláira, amitől csomós, póklábszerű lett, és visszatetszővé tette az egész megjelenését. Ha picit élénkítette volna szemöldökének fazonját és színét, előnyösebb lett volna a végeredmény. Az összképet csak rontotta a szájfény, sokkal szofisztikáltabb lett volna egy ajakrúzs. 

Melanie Griffith túlzásba vitte a szempillaspiráltForrás: AFP

Giuliana Rancic – Oscar-gála 

A műsorvezetőnél túl keményre sikeredett a szemöldök hangsúlyozása, ráadásul az arckontúrozás sem lett tökéletes. Ha valakinek kissé hosszúkás az orra, akkor nem szabad még nyújtani azzal, hogy az orr két oldalára sötét színnel árnyékolunk, mert ezzel még hosszabbnak tűnik. A barackos ajakrúzs pedig esetleg egy barátnős ereszd el a hajam bulihoz lenne jó, nem pedig egy Oscar-gálára. 

Giuliana Rancicnek egy kicsit keményre sikeredett a szemöldökeForrás: AFP

Aishwarya Rai – Cannes 

Az indiai származású színésznő rendesen kiverte a biztosítékot, amikor ciánkék szájjal jelent meg a vörös szőnyegen. Hiába elképesztően gyönyörű színésznő, a nem jól megválasztott rúzs elrontotta az összhatást. Sokkal előnyösebb lett volna a megjelenése, ha egy természetes árnyalatú rúzst választ. 

Giuliana Rancic csúnyán mellényúlt a rúzs választásávalForrás: AFP

Beyoncé – Met-gála 

A csodás énekesnő 90-es éveket idéző karakteres szemfestése és színválasztása nem igazán volt szerencsés, ráadásul nem is sikerült szimmetrikusra. Ellensúlyozhatta volna az összképet, ha nem barackos-nude árnyalatú ajakrúzzsal kombinálja, így kissé fáradtra, nyúzottra sikeredett az összhatás. 

Beyoncé 90-es éveket idéző, karakteres szemfestése nem volt a legszerencsésebb választásForrás: AFP

Lily Aldridge – Met-gála 

A modell arany szemöldöke túlragyogta a vörös szőnyeget. A fényes alapozás mellett nem igazán mutatott jól az arany szemhéj és szemöldök. A barna ajakrúzsról pedig már ne is beszéljünk. Érdemes átgondolni a smink készítésekor, hogy mire helyezzük a fókuszt. 

Lily Aldridge arany szemöldöke túlragyogta a vörös szőnyegetForrás: AFP

Kristen Stewart – Met-gála 

A bevállalós, karizmatikus színésznő ezúttal túltolta a fémes hatást. Az amúgy is karakteres megjelenése sokkal előnyösebb lett volna a geometrikus ezüst szemfestés nélkül.

Kristen Stewart túltolta a fémes hatástForrás: AFP