Sarka Kata egy ártalmatlan fotóval kívánta közölni, hogy bizony ő ma nem hagyta ki az edzést. Óriási botrány lett belőle...

Sarka Katának ma délelőtt volt ideje edzeni, ezért annak rendje és módja szerint meg is örökítette a pillanatot. Szexi ruhában, full sminkben és felékszerezve fotózta magát, a tükörnek pózolva. A fotó önmagában mindenkinek tetszett, a probléma azzal volt, hogy mindezt edzés után készítette, amikor az emberek általában izzadtan és leharcolva festenek. A kommentelők nem is hagyták szó nélkül a látványt... Kata ezzel a posztjával egy óriási lavinát indított el követői között:

"Jajj de hiányzott már egy kondis kép full sminkben, felékszerezve, kibontott hajjal miközben el vagy teljesen ragadtatva magadtól, h szerinted mennyivel szebb, fittebb, egészségesebb, jobb nő vagy mint 6 éve..."

"Sminkbe edzeni...?! Ha nincs kipostolva ugye nem ér semmit a mai fejlett világban
Annyira jó volt tehát múlt idő..ahhoz képest egy árva izzadság,verejték nincs rajtad.virtualis edzés gondolom"

Volt, aki azt is tudni véli, hogy a műsorvezető nagyobb melleket szabatott magának:

"Aki..esetleg nem veszi èszre...itt nem az edzès a lènyeg...hanem.az új ..pár számmal magyobb mellek!"

Természetesen akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették a sztármamit:

"Mennyi irigy ember.Oda van irva Mennyire jo volt.Tehat edzes utan foleg egy ismert szemelynek miert nem lehet posztolni ezt?Azt nezzetek,hogy akar peldakep is lehetne abban,hogy edzesre buzdit jopar embert."