Sarka Kata otthon gyerekek mikulás Hajdú Péter lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető megmutatta a követőinek, mit kaptak a gyermekei a Mikulástól. Persze, ajándék bőven volt a kiscsizmákban. 

Sarka Kata a kép alapján már az új otthonában várja az ünnepeket, méghozzá Hajdú Péter nélkül. A pár még még nyár végén jelentette be, hogy a kapcsolatuk zátonyra futott, sőt a válás gondolata is felmerült. Bár azóta több hír is szárnyra kelt, Hajdú Péter és Sarka Kata még mindig házastársak. A csinos feleség már hónapokkal ezelőtt elköltözött a családi fészekből a gyerekekkel együtt. Most innen posztolt egy fotót, méghozzá Mikulás alkalmából.

Hajdú Péter: "Mi együtt mindörökre összetartozunk"

Régóta nem hallottuk hírt arról, hogy is állnak a házassági válságuk megoldásában Hajdú Péterék, de az biztos, hogy a gyerekek az édesapjukkal is sok időt töltenek.
Új műsorvezetőtársat kaptak Bochkor Gáborék Bella Gabi helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-bochkor-gabor-a-music-fm-reggeli-csapata-uj-taggal-bovult-kiss-marti.htmlBella Gabriella helyett Kiss Márti ült be a reggeli műsorba. Még kérdéses, hogy a fiatal műsorvezető mennyire tűri majd a beszólogatásokat. TV + SztárokOrigoGeszti Péter kiélte jótékonykodás iránti vágyaithttp://www.life.hu/sztarok/20161206-geszti-peter-egy-alapitvanyt-kepviselt.htmlKözelednek az ünnepek ilyenkor még többen gondolnak azokra, akik valamiért hátrányosabb helyzetben vannak. Geszti Péterben mindig megvolt az igény arra, hogy jótékonykodjon, az erre irányuló vágyait pedig egy nagy rendezvényen ki is élhette. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSebestyén Balázsék jót viccelődtek Andy Vajnánhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-sebestyen-balazsek-andy-vajnan-viccelodtek.htmlA Rádió 1-hez szegődött csapat azt ígérte, megmarad a szabadságuk, ebbe bele tartozik az is, hogy viccelődhetnek kicsit Andy Vajnával. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani már az első nap bizonyították, hogy csak a helyszín változott, ők nem: poénkodtak egy sort főnökük akcentusával, és jót mosolyogtak a hallgatói fotón, amin Andy Vajnát Mikulásként ábrázolták. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKasza Tibi már nem fél a szegénységtől http://www.life.hu/sztarok/20161205-kasza-tibi-most-eloszor-nem-fel-a-szegenysegtol.htmlKasza Tibi sosem titkolta, hogy szegény családból származik. Sokat kellett nélkülözniük, és zenészként továbbra is tartott attól, hogy nem lesz miből megélnie neki és a családjának. Most először van olyan időszak az életében, amikor nem jut eszébe minden nap, hogy újra szegény lesz. TV + Sztárok--VV Mici egy nyuszival osztja meg otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-vv-mici-megmutatta-tarsat-aki-egy-nyuszi.htmlA ValóVilágból kiesett Micitől nem kellett teljesen elbúcsúznia a rajongóknak, hiszen Facebook-oldalán bőven ellátja követőit fotókkal és videókkal. Legutóbb aranyos társát mutatta meg, aki a legjobban hiányzott neki a villaléte alatt. TV + Sztárok--Prince vagyonát még elkölteni is nehéz volnahttp://www.life.hu/sztarok/20161205-prince-elkepeszto-vagyont-hagyott-maga-utan.htmlAz egykori zenész vagyona elképesztő összegre duzzadt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.