Szerencsére nem csak a sminkkatasztrófákról tudunk beszámolni, ha visszanézünk 2016-ra, hanem csodálatos, ragyogó arcokat is találunk. Az év legjobb sminkjeit Larion Oscar mutatja be!

Rachel McAdams – Golden Globe

A színésznő sminkje tökéletes és magával ragadó volt. Szépen ívelt, élénkített szemöldöke arcának éke lett. Fátyolszerű alapozása, valamint a krémpirosítóval üdévé varázsolt orcája egészségtől kicsattanó hatást keltett. A szemkiemelése kifinomult és láthatatlan, nagyon szép munka, valamint a fiesta piros árnyalatú ajakrúzs is tökéletes választás volt.

Rachel McAdamsForrás: AFP/Jason Merritt

Olivia Wilde – Golden Globe

A bordó füstös szemfestése üdítő volt. Tökéletes összhangban volt a színválasztás az alkalmi ruhájával és a kiegészítőivel: csodás látvány volt a vörös szőnyegen. A gyönyörűen árnyékolt burgundi szemfestéstől, valamint a feketével való mélyítéstől még kifejezőbb lett a tekintete. Jól passzolt hozzá a visszafogottabb ajakrúzs is.

Olivia WildeForrás: AFP/Jason Merritt

Rooney Mara – Oscar-gála

A színésznő kecses volt, akár egy hattyú. Porcelánfehér bőre eszméletlenül szexi. Fátyolszerű alapozással tökéletesítette bőre színét, ami krémpirosítóval élénkített orcáival kontúrmentes harmóniába illeszkedett. Finoman árnyékolt szemfestését megspékelte egy kifelé vastagodó tusvonallal, ami karakteres szemöldökével nagyon kifejezővé tette a tekintetét. Mindezt megfejelte egy borvörös ajakrúzzsal. Fenséges lett az összhatás.

Rooney MaraForrás: AFP/Jason Merritt

Katy Perry – AMfar-gála

Szenvedélyesen tökéletes volt az énekesnő megjelenése, csak úgy izzott körülötte a levegő. Kifogástalan alapozás és arckontúrozás, szépen hangsúlyozott szemöldök, szemfestése pont annyi, amennyi kell, ajakrúzsa pedig tökéletes harmóniában volt a ruhájával. Egyszerűen imádni való.

Katy PerryForrás: Northfoto

Naomi Campbell – Met-gála

A fekete párduc csúcsformában volt a Met-gálán. A fényes hatású alapozása, szemének kifinomult hangsúlyozása egy kifelé vastagodó tusvonallal fenségessé tette megjelenését. A kevesebb néha több, ezért is figyelemre méltó ez a smink.

Naomi CampbellForrás: Northfoto

Cate Blanchett – Oscar-gála

Kifinomultan tökéletes a színésznő megjelenése. A no makeup trend elveit szem előtt tartva alapozása és kontúrozása láthatatlan maradt. Finoman élénkített szemöldöke, árnyalt szemfestése, érzéki ajakrúzsválasztása üdítően érzékivé varázsolta a színésznőt. Példaértékű sminkjét csak ajánlani tudom, hisz pont ez a lényeg, hogy ne a sminket dicsérjék rajtad, hanem a női értékek ragyogjanak!

Cate BlanchettForrás: AFP/Jason Merritt
A legrémesebb sztársminkek 2016-ban
Ahogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme!