Peller Anna saját bevallása szerint nagyon sokáig túlsúlyos kislány volt, ám a gimiben úgy döntött, ennek bizony véget vet. Kemény diétájának alaposan meg is fizette az árát. 

Anna és testvére, Mariann mindketten túlsúlyos kislányok voltak, sokat csúfolták őket a súlyuk miatt. Anna a gimnázium 2. osztálya után úgy döntött, ő bizony lefogy a következő tanévre.

"Azt akartam, hogy látványos legyen a változás, hogy mindenki csak bámuljon. Ezért egy hónapig konkrétan nem ettem, csak ittam. A vége felé is csak egy-két paprikát. A szüleimnek természetesen semmit nem mondtam erről, mindig hazudtam valamit, hogy már ettem, vagy hogy felviszem a szobámba az ételt, mert tanulnom kell. Aztán persze kidobtam. Annyira elszánt voltam, hogy az agyam is kikapcsolt, egyáltalán nem éreztem éhséget"– mesélte Anna a Borsnak. A színésznő ekkor 30 kilót dobott le. 

Peller AnnaForrás: Origo - Mudra László

"Valóban látványos volt a változás, csak nem érte meg. Egy nap, amikor Mariannal mentünk be az iskolába, és szálltunk le a buszról, egyszerűen összeestem. Szédültem, összevissza vert a szívem. Mentőt hívtak hozzám. A mai napig emlékszem, mit mondott a mentőtiszt: „maga nem is kövér". Persze, látott volna csak egy hónappal korábban! Annyira megijedtem, hogy felhagytam a koplalással. Két hónap alatt vissza is híztam a súlyomat. Azóta sem koplalok, ha akarnék, sem tudnék, ugyanis úgynevezett aurás migrén gyötör, ha megvonom magamtól a szénhidrátot. Nem látok, szédülök, a szervezetem így emlékeztet. Nem tehetem meg sem a kislányommal, sem a színházzal, hogy rosszul leszek."

Annának végül férje segített a fogyásban: mellette kezdett el edzeni, aminek fogyás lett az eredménye, ma pedig már az étkezésére is odafigyel a színésznő.