karácsony fotó otthon énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánk hírességei közül a napokban többen is megmutatták a karácsonyi dekorációjukat. Ehhez csatlakozott most Tóth Vera is.

Több tíz kilót adott le Tóth Vera az utóbbi hónapokban: nemrég mi is írtunk arról, hogy a kommentelők szerint lassan "Tóth Gabivá fogy" a csodás hangú énekesnő. Most viszont a lakásába engedett betekintést, ahol már javában láthatóak a karácsonyi díszek. Nem mehetünk el szó nélkül a csodás koszorú mellett, melyet a hagyományos koszorúkkal szemben szürke szőr borít. A jelek szerint Vera már alig várja, hogy beköszöntsenek az ünnepek.

Upc kandalló again

Tóth Vera (@verajuska) által közzétett fénykép,

Elképesztő stílus - Így él Dukai Regina

Less be a dögös modell otthonába is! Micsoda karácsonyi díszek: fotó!
Fény az éjszakában - Az ünnepi csillogás elengedhetetlen kellékeihttp://www.life.hu/otthon/20161207-gyertyak-mecsesek-lampasok-karacsonyra.htmlAz adventi időszakban az egyik legjobb dolog, hogy otthonodat szebbnél szebb ünnepi dekorációval díszítheted. Jöhetnek a pihe-puha textilek, a kedves kopogtatók, no meg a káprázatos karácsonyi fények. Imádjuk a különböző gyertyákat, mécsesek és LED-füzéreket, mutatjuk, idén mik lettek a kedvenceink. OtthonThinkstockElképesztő stílus - Így él Dukai Reginahttp://www.life.hu/otthon/20161207-dukai-regina-otthona-stilus-elengancia.htmlDukai Regina Instagram oldalára időnként otthonáról is feltölt egy-egy képet. Most összeszedtünk néhányat, hogy te is lásd, milyen csodaszép lakásban éli mindennapjait a modell. Otthon--Így érhet többet az otthonunkhttp://www.life.hu/otthon/hirdetes/20161205-velux-tetoter-arnyekolo.htmlA tetőtér beépítésével nem csak nagyobb lakóteret kapunk, de egyúttal értékesebbé, értéktartóbbá tehetjük a családi fészket. Ehhez szolgálnak hasznos tanácsokkal a VELUX vállalat szakértői. Hirdetés--Költözés a Fehér Házba – Ezekkel a szabályokkal kell Donald Trumpnak szembenézniehttp://www.life.hu/otthon/20161114-ot-meglepo-teny-az-amerikai-elnok-feher-hazba-koltozeserol.html2017. január 20-án új elnök költözik a Fehér Házba. Életében legalább egyszer valószínűleg mindenki átélte már, milyen fáradalmakkal és persze izgalommal jár beköltözni egy új otthonba – de vajon milyen érzés lehet beköltözni az Egyesült Államok leghíresebb házába? És milyen szabályok mentén foglalhatja el a Trump család a Fehér Házat? OtthonThinkstockMondd meg a horoszkópod, mi megmondjuk, milyen színt használj otthonodban!http://www.life.hu/otthon/20161111-horoszkopod-megmondja-milyen-szineket-hasznalj-otthonodban.htmlAz otthonodban lévő színek hatással vannak egészségedre, közérzetedre és szinte az egész életedre. Ha nem megfelelő árnyalatokat választasz, azzal mindennapi hangulatodat is tönkreteheted. Éppen ezért, mielőtt nekiesnél egy nagyobb átalakításnak, érdemes a horoszkópod alapján tájékozódni egy kicsit a neked való tónusokról. OtthonOrigoA férfi, aki Katalin hercegné jobbkeze – a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20161107-tudj-meg-mindent-katalin-hercegne-lakberendezojerol-ben-pentreath.htmlMiután Vilmos herceg és Katalin hercegné beköltözött a Kensington-palotába, új otthonukban néhány fontosabb átalakítást terveztek. Ehhez a kényes feladathoz pedig a legjobb szakembert szerették volna felfogadni – így esett a választásuk Ben Pentreathre, akit nem mellesleg Károly herceg ajánlott a párnak. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.