Ezt árulja el a stílusod a személyiségedről - Te melyik csoportba tartozol?

Forrás: Thinkstock -
személyiség fashion week joghurt2016 stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól tudjuk, hogy a stílus a személyiség kivetülése, hiszen mindenki azokat a ruhákat vásárolja meg és veszi fel, amiben önazonosnak érzi magát, ami igazán kényelmes számára, egyszóval, amiben jól érzi magát. De mit árul el a stílus a személyiségünkről? 

Persze egyáltalán nem lehet élesen elhatárolható kategóriákba sorolni a személyiségeket, de mi most tettünk egy kísérletet, hogy a három talán leginkább jellemző kategóriát megragadjuk.

Ha imádod a színeket és a mintákat

Ha imádod a színes és a mintás ruhákat, ráadásul nemcsak egy egyszerű fekete nadrággal vagy farmerral kombinálod őket, hanem egymással is, akkor te igazán bevállalós vagy, és egyáltalán nem zavar, ha megnéznek az utcán. Sőt, mivel kellően extrovertált vagy, örülsz is a csodálkozó tekinteteknek, és bátran vállalod, hogy te bizony egy különleges lány vagy. Alaptermészeted nagyon vidám, könnyen ismerkedsz, egyáltalán nem okoz gondot beszédbe elegyedni az idegen emberekkel. Vidámságod a barátaidra is ráragad, így imádnak veled lenni, és büszkék is rád, amiért jó ízléssel kombinálod a merész színeket és mintákat.

Ha imádod a mintákat Forrás: Thinkstock

Ha a fekete a kedvenc színed

Ha legszívesebben feketét hordasz, nem jelenti azt, hogy búskomor ember vagy. A fekete egyszerűen a leginkább letisztult szín, amihez könnyű öltözködni. Így egyrészről praktikus ember vagy, aki nem az öltözködésével szeret kitűnni. Bár introvertált személyiségedből nem következik, de mestere vagy a stílusnak, hiszen pontosan tudod, hogy egy méretes kiegészítővel te lehetsz a legkülönlegesebb egy társaságban. Soha nem a feltűnő csillogást választod, visszafogottabb megjelenéseddel is igazán egyedi tudsz lenni.

Ha a fekete a kedvenc színed Forrás: Thinkstock

Ha a farmer és a fehér póló a befutó

Ha szerinted egy farmer sportcipővel és egy egyszerű felsővel mindig jó választás, akkor te a laza, vagány és trendi nőt képviseled. Szereted a kényelmet, feleslegesnek tartsz minden faksznit. Tele vagy önbizalommal, ezért úgy érzed, hogy egy egyszerű farmerrel is tökéletesen át tudod adni a személyiségedet. Mindig igyekszel könnyedén hozzáállni a dolgokhoz, és nem futsz felesleges köröket. Szeretsz mindent gyorsan és egyszerűen megoldani. A mindennapjaid tele vannak vidám pillanatokkal, a barátaidért mindent megtennél, és ők is érted.

Ha a farmer és a fehér póló a befutó Forrás: Thinkstock

Te melyik csoportba tartozol?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.