Az idei ünnepi kínálatban káprázatos a felhozatal a szikrázóan csillogó szemhéjszínek között. Lehet finom és visszafogott, de merész és intenzív is, attól függően, milyen sminket szeretnél készíteni.

Ebben a szezonban a hideg színeket kedvelőknek érdemes kipróbálniuk a legizgalmasabb árnyalatokat, például a mindenhez illő jégkéket, a metálfehéret, az irizáló grafitszürkét, a halványlevendulát, a gyöngyházas lilát, a vadszilvát, a szürkéskéket, az éjkéket, a szikrázó ezüstöt és a holografikus, vibráló árnyalatokat.

De a meleg színeket kedvelőknek sem kell aggódniuk, ők is izgalmas árnyalatokban dúskálhatnak, mint az érzéki mályva, a burgundi, a mélybordó, a csokoládébarna, a szikrázó pezsgőszín, a smaragdzöld, az arany, a csillogó rezes árnyalatok, a khaki és a világosbarna.

Használj bátran szikrázóan csillogó szemhéjszíneket az ünnepek alattForrás: Thinkstock

Ha még izgalmasabb hatásra vágysz, akkor kombinálhatod is a hideg és meleg árnyalatokat, amit még fényűzőbbé varázsolhatsz, ha pigmentekkel és külön extra glitterrel fűszerezed a szemfestésedet. Érdemes bázisként tartós szemhéjkrémet használni a szemfestéshez, ez ugyanis ideális alap a glitternek, csillámnak, valamint a szemhéjpúdereknek is.

Az ünnepi ajkakhoz próbáld ki a szezon legizgalmasabb árnyalatait: a holografikus szájfényt, a milky pinket, a vibráló fuksziát, a mélypinket, a coral pirosat, a klasszikus pirosat, a rózsásvöröset, a mélylilát, a magenta pinket, a szilvát, a liláspinket, a krémbarnát, a barackos fahéjat, a mélybordót akár fényes, akár matt változatban.

Egy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekre

Közelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. Fogadd meg Larion Oscar tanácsait!