Kirstie Alley 65 évesen csinosabb, mint valaha

Forrás: Andrew H. Walker / Getty Images North America / AFP -
Kirstie Alley fogyás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirstie Alley-t Hollywoodban csak a "dagi színésznőként" tartották számon. Mostanra azonban mindez megváltozott, hiszen szuper formában van a sztár. 

Kirstie Alley sosem kiváló alakításaival, sokkal inkább az őt érintő jojó effektussal került címlapokra. Volt, hogy hihetetlenül elhízott, aztán drasztikusan lefogyott - gyakorlatilag évtizedeken átezt játszotta testével a vígjátékok egykori királynője.

Kirstie Alley tavaly januárban Forrás: Andrew H. Walker / Getty Images North America / AFP

Mostanra azonban úgy tűnik, magára talált a színésznő, aki januárban lesz 66 éves, viszont ez mit sem számít: csinosabb, mint valaha.

A róla készült legfrissebb képek tanúsága szerint Kirstie Alley helyesen, átgondoltan étkezik, annyit mozog, amennyit kell, az eredmény pedig egy boldogságtól kicsattanó színésznő.

Jen Selter, a popsikirálynő anyukája brutálcsinos: fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20161213-jen-selter-edesanyja-is-dogos.htmlNem egyszer írtunk már a szuperkerek fenekű, sportmániás bloggerlányról, Jen Selterről. A lány most megmutatta, hogy fest az édesanyja. Már nem csodálkozunk semmin!Ez Zsír!OrigoTóth Vera: "Csak két dolgot akarok a világon, fogyni és enni"http://www.life.hu/ez-zsir/20161211-toth-vera-hatalmas-valtozason-ment-keresztul-sokat-fogyott-az-enekesno.htmlA dögös énekesnő élete 180 fokos fordulatot vett, mióta vállalta a gyomorbypassműtétet. Ez Zsír!OrigoHihetetlenül lefogyott Tarján Zsófihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161209-a-honeybeast-enekesnoje-tarjan-zsofi-lefogyott.htmlHernádi Judit lánya, Tarján Zsófi rohamtempóban kezdte ledobni a kilókat, a változás pedig egyre látványosabb. Ez Zsír!OrigoGanxsta Zolee teljesen új külsőre váltott a szakítás után http://www.life.hu/ez-zsir/20161212-ganxsta-zolee-kigyurta-magat-uj-kulsot-villantott-az-enekes.htmlBár a magyar rappert az első hetekben igencsak padlóra küldte a szakítás, most úgy tűnik, túltette magát a dolgokon. Ez Zsír!OrigoTolvai Reni bomba testet és hatalmas didkókat villantott: FOTÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20161210-tolvai-reni-enekesno-bombatestet-es-hatalmas-didkokat-villantott.htmlAz énekesnő gyakran küzd pluszkilókkal, de most nagyszerű formában van. Instagram-oldalának tanúsága szerint rendszeresen edz, hogy elégedett lehessen az alakjával. Ez Zsír!--Gyerekek számára is ajánlott a vegetáriánus étrend?http://www.life.hu/ez-zsir/20161208-gyerekek-szamara-is-ajanlott-a-vegetarianus-etrend-egy-tanulmany-szerint.htmlA világ legnagyobb élelmiszerekkel foglalkozó szervezete, az Academy of Nutrition and Dietetics állást foglalt a vegetarianizmusról. Kiadványuk szerint a vegetáriánus étrend minden korosztály számára ajánlott, emellett a környezetünknek is jót tesz. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.