Csodaszép ünnepi körmök - Így készítsd el lépésről lépésre!

Forrás: Esztergályos Viktória -
karácsony manikűr ünnep köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az év vége, ezzel együtt pedig az ünnepi manikűrök ideje. A piros, az arany és a fehér tipikus karácsonyi árnyalatok, ezekből készül most a manikűr, ami olyan könnyen és gyorsan megalkotható, hogy még a menü elkészítése, az ajándékcsomagolás és a fadíszítés után is belefér az időbe, így az ünnepi asztalhoz már csinos kacsókkal ülhetünk.

Amire szükséged lesz:

alaplakk, piros és arany körömlakk, glitteres-csillámos arany fedőlakk, fehér színű, körömre való akrilfesték (fehér körömlakkal helyettesíthető), vékony fejű díszítőecset, fedőlakk

Így készítsd el:

  • Az alaplakk száradása után lakkozz a képen látható módon: a kisujj, és a hüvelykujj körmét aranyra, a többit pedig pirosra.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • Az aranyra festett körmökre az ünnepi hatás fokozása érdekében vigyél fel egy réteg csillámos fedőlakkot is.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • A minta megfestése következik a gyűrűsujj körmére. Először húzz két egymást keresztező vonalat az ecsettel, majd ennek metszéspontjára egy kisebb „X"-et, ezzel el is készült a csillag.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • A csillag köré készíts apró, fehér pöttyöket az ecsettel (vagy pontozóval), illetve a középső ujj körmének felére. Ezek a havat szimbolizálják.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • El is készült a manikűr. Teljes száradás után fixáld fedőlakkal a tartós és ragyogó végeredményért.
Forrás: Esztergályos Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.