A vicces karácsonyi pulcsitól az elegáns outfitig – A legszebb ünnepi szettek karácsonyra

karácsony elegáns ünnep vagányság outfit vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinek a vicces karácsonyi pulcsi jön be szenteste, kinek az elegáns szoknya csipkefelsővel, de ha a mindig vagány öltözékben hiszel, akkor is megtalálhatod a hozzád illő ruhákat karácsonyra. Adunk néhány ötletet!

Főszerepben a karácsonyi pulcsi

Egy vicces karácsonyi pulcsinak is lehet elegáns keretet adni, ha egy csillogó cipőt és fülbevalót párosítasz hozzá. Egyszerre laza és mégis ünnepi lesz az összhatás.

1. H&M 4190 forint 2. Pandora 13 900 forint 3. Essence 849 forint 4. Zara 14 995 5. Mango 8995

Szenteste is vagányan

Ha a hétköznapokban a vagány, dögös stílus híve vagy, akkor ez a bőrnadrággal és piros rúzzsal játszó összeállítás biztosan bejön majd neked.

1. Bobbi Brown 28 dollár 2. Zara 9995 forint 3. H&M 8990 forint 4. Zara 22 995 forint 5. Six

Klasszikus elegancia

Egy csipkebodyval és pliszírozott szoknyával nem tudsz mellélőni karácsonykor. Egy bordó körömlakk és a csillogó kiegészítők ünnepi hangulatot adnak az outfitednek.

1. Tezenis 5995 forint 2. Pandora 19 500 forint 3. H&M 990 forint 4. Mango 13 995 forint 5. H&M 1290 forint
A legcsodásabb sztársminkek a vörös szőnyegről, avagy 2016 legragyogóbb arcaihttp://www.life.hu/trend/20161208-a-legcsodasabb-sztarsminkek-a-voros-szonyegrol-2016bol.htmlOrigoIdén tényleg mindent megmutattak magukból a sztárok! Az év legsokkolóbb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-az-ev-legnagyobb-villantasai.htmlAz idei évben egy teljesen új villantástechnikával ismerkedhettünk meg, és nagyjából ez uralta az egész évet, ami a vörös szőnyeges villantásokat illeti. Persze azért néhány mellbimbó és pucér fenék is megvillant a hollywoodi eseményeken. Íme! Trend--Egy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20161208-unnepi-borapolasi-tippek-larion-oscartol.htmlKözelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. TrendThinkstockMit tettek a magyar sztárok a fürtjeikkel? A legnagyobb hajparák 2016-ban http://www.life.hu/trend/20161213-sztarok-akik-frizurat-valtottak-2016ban.htmlVannak, akik rövidebbre váltottak, és vannak, akik meglepő színekkel sokkolták a rajongóikat. Nézzük is az idei év legnagyobb hajparáit! TrendOrigoEzt tedd a karácsonyfa alá, ha valami igazán különleges ajándékra vágyszhttp://www.life.hu/trend/20161212-a-legkulonlegesebb-karacsonyi-ajandekok-a-szeretteidnek.htmlMi nagyon is hiszünk az ajándékozásban! Nem a mértéktelen pénzköltésben, hanem a figyelmességben, a szeretettel kiválasztott apróságokban, szépségekben, jóságokban, amelyek biztosan mosolyt csalnak a szeretteink arcára. Mutatjuk is, hogy idén szerintünk melyek a legcsodásabb karácsonyi ajándékok, még az is lehet, hogy megtalálod közöttük az igazit! TrendThinkstockA legnagyobb sztáresküvők és a legcsillogóbb menyasszonyi ruhák 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161209-menyasszonyi-ruhak-2016ban.htmlTavaly Sofia Vergara esküvője volt a legnagyobb durranás, idén pedig Eva Longoria és José Bastón frigyére voltak leginkább kíváncsiak az emberek. Azt se felejtsük el persze, hogy itthon is napokig beszédtéma volt egy esküvő, méghozzá Szabó Zsófié. Nézzük, milyen ruhákat viseltek az év celeb menyasszonyai. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.