Gelencsér Tímea képviselte hazánkat a Miss World 2016-os világversenyén. A magyar lány néhány órája még reménnyel telve várta a végeredményt, és Facebook-oldalán közvetített rajongóinak, de sajnos a felkészülések ellenére nem sikerült Kulcsár Edina eredményét megközelíteni. Timi a TOP 20-ig jutott.

Rengeteg felkészülés, izgalom és feszültség van Gelencsér Timi háta mögött, aki már megkönnyebbülhet, hiszen véget ért a Miss World 2016.

Gelencsér Tímea a TOP 20-ig jutottFotó: Mudra László/Origo

A szépségversenyen rengeteg lány közül kellett kiemelkednie a magyar versenyzőnek, aki még a verseny vége előtt elkönyvelhetett egy kis győzelmet: a Miss World 2016 Talent fordulójában 3. lett.

Bár ő csalódott volt az eredmény miatt, továbbra is reményekkel telve várta a végső eredményhirdetés, ami sajnos nem tartogatott számára örömöt. Gelencsér Timi a TOP 20 legszebb lány közé jutott, de itt véget is ért számára a verseny. A magyar lány azóta nem jelentkezett Facebook-oldalán, ami ezután a kimerítő nap után nem is csoda. Timinek viszont nincs oka a búslakodásra, hiszen a TOP 20-as mezőnybe összesen 4 európai lány jutott.