Gelencsér Tímea csalódott, 3. lett a Miss World 2016 Talent fordulójában

Sarka Kata Gelencsér Tímea Miss World 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi gyakorlata talajtorna- és akrobatikus show-táncelemekből állt, ami a 3. helyre volt elég.

Gelencsér Timi a Facebook oldalán számolt be az eredményről, kissé csalódottan:

"Lezárták a talent szavazást! ... Mongolia lett a győztes... Nem szeretnék hozzáfűzni semmit. VISZONT nektek nagyon-nagyon köszönöm a rengeteg támogatást, segítséget, szavazatot! Hihetetlen mennyien összefogtunk, csak nektek köszönhetem, hogy 3. lettem" - írta a Miss Universe 2016 magyar versenyzője, aki eddig nagyon szép eredményekkel büszkélkedhet.

Timi produkcióját itt nézhetitek meg:


Timi pár órája jelentkezett be ismét a közösségi oldalán: elmondta, hogy rettenetesen izgul, hiszen végre elérkezett a nagy nap.


A Miss World 2016 döntöjét élőben is követhetitek az interneten este 8 órától.

Hoppá! Íme, Bódi Sylvi feneke nagytotálbanhttp://www.life.hu/trend/20161218-ime-bodi-sylvi-feneke-nagytotalban.htmlBódi Sylvi megint az Instagramon tette közszemlére legnemesebb testrészét. TrendOrigoA Trónok harca szőrös lábú színésznője újra lecsapott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161216-heti-stilusmustra-szerepel-benne-bella-thorne-nicole-kidman-ashley-graham-jennifer-lawrence.htmlA modellek a nagyágyúkkal, mások furcsa szabásokkal sokkolták a divatrajongó közönséget, de azért a hét ruháját is megtaláltuk, amit nem más viselt, mint az új Star Wars-film főszereplője. Következzenek a részletek! TrendAFPPornográf ajánlatot kapott Ashley Graham (18+)http://www.life.hu/trend/20161217-ahley-graham-bikiniben-pozol-az-instagramon.htmlAshley Graham fotójától felrobbant az Instagram. A rajongói egyszerűen nem tudnak betelni vele. TrendOrigoSzabó Zsófi egyre jobban néz kihttp://www.life.hu/trend/20161216-szabo-zsofi-csinos-kepet-posztolt-a-facebookon.htmlSzabó Zsófi jobban néz ki, mint valaha. Legalábbis erről árulkodik a legfrissebben kiposztolt fotója. Trend--Ezért a lányért bomlanak az angolok – Úgy fest, mint Monica Belluci?http://www.life.hu/trend/20161216-rosie-roff-modell-monica-belluci-hasonmasa.htmlA 27 éves glammodell Instagramja őrületes népszerűségnek örvend a britek körében. Nem csoda, Rosie Roff igazi vérforraló képeket oszt meg magáról, és elég gyakran. TrendOrigoTóth Vera smink nélkül, szinte félmeztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20161215-toth-vera-smink-nelkul-szelfizett.htmlVera nem túl gyakran mutatja meg magát smink nélkül, félmeztelenül meg pláne – most azonban kivételt tett az Instagram-oldalának követőivel. TrendOrigo








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.