Tudjuk, hogy Hollywoodban a karcsúság áll mindenekelőtt, sok sztár pedig a diétával és az edzéssel sem tudja tartani a súlyát, ezért olyan dolgokkal próbálkoznak, amikre álmaidban sem gondolnál. 

A celebek nem válogatnak, ha szóba kerül a fogyás. Csak a cél érdekli őket: a karcsúságért bármit, de tényleg bármit megtesznek. Megan Fox például már három gyermek édesanyja, ám amikor fogyni akart, nem érdekelte semmi: minden nap lehúzott egy pohár almaecetet annak a reményében, hogy az ital felgyorsítja majd az anyagcseréjét.

Megan FoxForrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

De a régi ikonok is őrült dolgokat vetettek be a fogyásért: Marilyn Monroe minden reggel két nyers tojást evett meg egy bögre tejjel, hogy karcsú maradjon, Elizabeth Taylor pedig őrülten szigorú diétán élt nagyjából egész életében.

MadonnaForrás: AFP/Angela Weiss

Mariah Carey is nem régóta van csúcsformában: az énekesnő jó ideje csak füstölt lazacon és keltbimbón él. Madonna a makrobiotikus étkezés híve, Lady Gaga, Reese Witherspoon és Gwyneth Paltrow pedig nem egyszer tartott bébiétel-diétát. Sokkoló, ugye?