Oláh Ibolya karácsony magány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindig volt fontos ünnep Oláh Ibolya életében a karácsony, ugyanis sokszor töltötte magányosan az ünnepeket. Azóta viszont, hogy párja van, minden megváltozott, így már a fájdalmas emlékekről is őszintén tud vallani.

Oláh Ibolya és párja a legnagyobb egyetértésben élnek, megosztják egymással az örömöket, amibe most már a karácsony is beletartozik. Nem volt azonban mindig boldog az énekesnő számára ez az ünnep, hiszen sokszor töltötte magányosan. Nagylelkűségét mutatja, hogy ilyenkor szívesen segített a rászorulóknak, mely szokását azóta is fenntartja.

Oláh Ibolya karácsonya nem volt mindig örömteli Fotó: Polyák Attila - Origo

"Régen nem volt fontos, ugyanolyan nap volt, mint a többi, csak kicsit több figyelem jutott nekünk, és több hús az asztalra.

Sokszor voltam egyedül otthon a hangszeremmel és a főztömmel, amit megosztottam a közelben tanyázó hajléktalanokkal.

De most már fontos. Mióta együtt vagyok a párommal, értelmet nyert az ünnep, mert a szeretteim körében tudom tölteni a karácsonyt" - mondta az énekesnő, aki elmesélte a legszebb karácsonyi emlékét is. "Amikor először voltunk karácsonykor a párom szüleinél. Szenteste vacsora előtt körbeálltuk a fát, meggyújtottuk a gyertyákat, csillagszórókat és közösen énekeltük a Csendes éjt és a Kiskarácsony, nagykarácsonyt. Először csak zavartan mosolyogtam, majd én is bekapcsolódtam. Idén evéssel, ivással, társasjátékkal, legózással, pihenéssel telnek majd az ünnepek.

Minden évben szoktam főzni a hajléktalanoknak,

most egy nagy adag töltött káposztát készítünk, bedobozoljuk és szétosztjuk" - árulta el Oláh Ibolya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.