A 28 éves Katy Parker kereken 17 évig nem tette be a lábát egy strandra sem, mert gyűlülte a testét és a súlyfeleslegét. 1 év alatt azonban 60 kilótól szabadult meg, így most már nem fél a bikinitől sem. 

A Perth-ben élő 28 éves ápolónő, Katie Parker élete éveken át csak a munkáról és az evésről szólt, mígnem egy idő után arra eszmélt, hogy nincs energiája dolgozni sem. Ekkor döntött a változás mellett.

Ez ám a fogyás!Forrás: Instagram/ diary_of_a_sleever

A fiatal nő tavaly gyomorgyűrűt kapott, amitől jelentősen megváltozott az élete: addig ugyanis gyakorlatilag gyorskaján élt, és soha, de soha nem mozgott. A műtétje óta azonban 60 kilótól szabadult meg, így 17 év után először merészkedett ki a tengerpartra - és imádta! "Nem is tűnt fel, mekkor is vagyok tulajdonképpen. Tudtam, hogy kövérebb vagyok, mint a családomban vagy a barátaim között bárki, ám ez csak akkor realizálódótt bennem, amikor úgy igazán vizslattam magam a tükörben.

A nő évekig diétáott, minden létező programot kipróbált, de 10-15 kiló fogyásnál sosem ért el többet. Tavaly azonban tudta, minden más lesz: egy teljes évig arról olvasott, mit is kéne ennie, és mennyit kellene mozognia. A műtét után elkezdett otthon tornázni, sétálni, majd futni, és az étkezésére is odafigyelt, a tapasztalatait pedig azóta is megosztja a rajongóival az Instagramon.