A karácsonyi evészet eredményét nemrég Penny Lancaster, Rod Stewart kedvese is megmutatta képmegoszó oldalán, ám nem ő az egyetlen, aki az ünnepek alatt kikerekedett: az egykor anorexiás Megan Jayne Crabbe is úgy döntött, vállalja, hogy bizony alaposan megváltozott a teste az ünnepek után. 

A most 23 éves Megan Jayne Crabbe mindössze 14 volt, amikor kiderült, anorexiás. Az essex-i lány akkor 28 kilóra fogyott, sokkolóan festett, és komolyan meg kellett küzdenie az életben maradásért. Ám sikerrel járt, azóta pedig komoly rajongótábora van az Instagrammon. 

A lányt 350.000 ember követi a képmegosztón, ő pedig igyekszik megosztani tapasztalatait, gondjait, sikereit, és szeretné megmutatni, hogy egy ilyen súlyos betegségből is fel lehet épülni, csak akarni kell. 

Megan az ünnepek után meg is mutatta a menüvel teli hasát, mert nem szégyenli, hogy bizony látszik rajta a pár napos evészet eredménye. Képét azoknak szánja, akik bűntudatot éreznek, mert sokat ettek karácsonykor. "A pocak nő és összemegy, segít, hogy megízleljük a finomságokat. Attól, hogy üres vagy tele van, még nem lesz valaki kevesebb vagy több - írta a fotóhoz a 23 éves lány.