Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber nagyon dögös bikiniben

Forrás: Pop Magazine -
Kaia Gerber család Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez ám a tökéletes génállomány: a sztárcsemete, Kaia Gerber istenien néz ki bikiniben, és ezt meg is mutatta Miamiban, a tengerparton. 

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber még csak 15 éves, de már jó ideje modellkedik. Ez nem is csoda: a szépségét és az alakját is édesanyjától örökölte, emellett ebben a szakmában az sem hátrány, ha az ember mamája a világ egyik legismertebb szupermodellje. Kaia éve igen sikeres volt: több kampányban és címlapon is szerepelt, és ez még csak a kezdet.

Kaia Gerber a Pop Magazinban Forrás: Pop Magazine

A család Miamiban, Floridában lazulgatott karácsonykor, itt fotózták le Cindy 15 éves lányát. Kaia ultradögös bikiniben:

a róla készült képeket itt meg is nézheted.

Kaia testén egy gramm súlyfelesleg sincs, a lábai pedig az égig érnek, nem csoda, ha már most sorban állnak érte a legnagyobb márkák. Édesanyja pedig valószínűleg megtanítja arra, hogyan maradhat két lábbal a földön a modellvilágban, így remélhetőleg ő is keményen dolgozik majd, mint anno Cindy.

mosquito patches necessary

Kaia (@kaiagerber) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.