Ismét anya lett a 47 éves Ellen Pompeo

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Ellen Pompeo család Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grace klinika című sorozat 47 éves sztárjának családja új taggal bővült a napokban. 

Ellen Pompeo és Chris Ivery úsznak a boldogságban: újabb kisbaba érkezett a családba. A párt szerdán kapták lencsevégre kirándulás közben Los Feliz-ben, Kaliforniában, és egy pici baba is volt velük. Sajtósuk nem sokkal később közölte, a pici a színésznőé és férjéé.

Ellen Pompeo és férje Forrás: AFP/Larry Busacca

Később a Grace klinika színésznője egy édes családi fotót is megmutatott, amenyen férje öleli az új jövevényt.

❤️Eli Christopher❤️ Chris Ivery just fell a notch.. I've got a new guy

Ellen Pompeo (@ellenpompeo) által közzétett fénykép,

A párnak már van egy nagyobb gyermeke, de

valószínáleg mindketten béranya segítségével születtek.

Ellen ugyanis már 47 éves, és bár mindig titkolta a magánélete ezen részleteit, állítólag nagyon sokáig küzdöttek azért, hogy gyermekük lehessen.

Családi látogatáson volt Shakira és a gyerekek - cuki fotókhttp://www.life.hu/csalad/20161229-shakira-es-csaladja-hazalatogatott-kolumbiaba.htmlVan jópár szerethető sztárcsalád, ám mind közül Shakiráék a legcukibbak. Az énekesnő focista kedvesével és a gyerekekkel nemrég hazalátogatott Kolumbiába, ahol nagyon édes képek készültek róluk. Család--Élete legnagyobb álma teljesült a kisfiúnakhttp://www.life.hu/csalad/20161228-azonnal-sirva-fakadt-mikor-megtudta-hogy-testvere-lesz.htmlHa egy ajándéknak a másik ember igazán örül, akkor az érzéseit nem is tudja igazán véka alá rejteni. Ennek a 9 éves fiúnak sem sikerült, hiszen amint megtudta, mt kapott, azonnal elsírta magát. CsaládThinkstockŐrületes babaneveket engedélyezett az MTAhttp://www.life.hu/csalad/20161227-2016-ban-ok-voltak-a-legnepszerubb-kerelmek-balaton-es-tablacska.htmlEbben az évben is akadtak olyan szülők, akik nem akartak "hagyományos" nevet adni a gyermeküknek. Család--Ezer éves családi fotón feszít Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20161227-2006-os-csaladi-foton-kim-kardashian.htmlA celebmami karácsonykor egy igen régi képpel nosztalgiázott, amin bizony ott az egész família: felismered, ki van a 2006-os fotón? CsaládAFPTitokban férjhez ment Adele?http://www.life.hu/csalad/20161229-titokban-ferjhez-ment-adele-enekesno.htmlAdele ujján a szemfüles paparazzik egy új gyűrűt véltek felfedezni, ami szintén azt támasztja alá, hogy bekötötték a világhírű énekesnő fejét. Család--Interneten alázzák egymást az anyák - Egy időspórolási trükk verte ki a biztosítékothttp://www.life.hu/csalad/20161216-megalaztak-az-anyat-az-interneten-idosporolo-tippje-miatt.htmlAz interneten olyan stílust is megengednek maguknak az emberek, amit egy személyes beszélgetés során nem mernének, olyan bántó szavakat is a másik fejéhez vágnak, amikhez arcukat és nevüket a való életben nem adnák. Korábbi cikkeinkből is kiderült már, hogy bizony az édesanyák sem kímélik egymást, vannak, akik imádnak beleszólni mások életébe, gyereknevelési módszereibe. Ezt nemrégiben egy ausztrál anyuka is megtapasztalta. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.