Ben Affleck a világon a legjobb édesanyának tartja Jennifer Garnert

Forrás: AFP -
Ben Affleck Jennifer Garner nyilatkozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni pontosan, hogy mi a helyzet Jennifer Garner és Ben Affleck házasságával, ugyanis nem váltak el, sőt egyre több időt töltenek együtt. Az biztos, hogy Ben Affleck mentené a menthetőt, legutóbbi interjújában például alig győzte dicsérni feleségét és gyermekeit.

Egyre valószínűbb, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck kapcsolata nem ér véget. A sztárpár házassági válsága tavaly júniusban kezdődött, akkor jelentették be, hogy elválnak útjaik. Mindketten azon voltak, hogy a lehető legbékésebben vészeljék át ezt az időszakot, ami olyan jól sikerült, hogy valószínűleg újra megpróbálják együtt.

Jennifer Garner és Ben Affleck Forrás: AFP

Az utóbbi időben rengeteg időt töltenek egymás társaságában, és nincs hír a válóperről. Ben Affleck pedig ahol tudja, ott dicséri a feleségét és gyermekeit, például legutóbbi interjújában is. A színész gyermekei születését nevezte élete legmeghatározóbb pillanatainak. "Üdvözölni a gyermekeimet ezen a világon, és egyszerűen csak velük lenni. Azt hiszem, az élet értelme az, hogy jó embereket neveljünk"idézi az InStyle a sztár szavait, aki Jennifer Garnerről is meghatóan nyilatkozott. "Ő a világon a legjobb édesanya" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.