Sosem lehet tudni, hogy milyen változásokat hoz az élet: Jeremy Meeks 2014-ben még egy piti bűnöző volt, mára már viszont szexi sztár lett belőle. 

Jeremy Meeks még 2014-ben került börtönbe illegás fegyvertartás miatt. A fiatal férfi 2 év letöltendő büntetést kapott, mert visszaesőként már egyszer autólopásért is felelnie kellett. Jeremy 2016 tavaszán szabadult a fogdából, és azonnal ajánlatott kapott a White Cross Managementtől, akik modellt szerettek volna faragni belőle. A bűnöző így megkapta a lehetőséget arra, hogy új életet kezdjen. A 32 éves férfinak július 7-ig kellett házi őrizetben maradnia, ám ezt követően teljes erővel ugorhatott bele a modell szakmába.

#summer16

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

Úgy tűnik össze is jött minden, amit elképzelt magának Jeremy, hiszen nem régen egy olyan képet posztolt magáról a közösségi oldalán, amelyen épp egy méregdrága Maseratiból száll ki, egy gyönyörű palotaszerű ház előtt parkolva. A kép alá csak annyit írt: "Jó végre itthon lenni."

Good to be home

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

 A sármos exrab élete teljesen megváltozott, így remélhetőleg többé már nem jut eszébe, hogy bűnözéssel tegye kockára a fényűző mindennapjait. Úgy tűnik boldog a második esélyével, mert rengeteg fotót tesz közzé a közösségi oldalán, és sosem panaszkodik semmire.