A világ második legszebb lányának válsztott modell egy brutál szexi szerkóban hívja fel a lányok figyelmét arra, hogy ha szépségkirálynői babérokra törnek, ideje tenni érte. 

"Vééégre december után vagyunk, amikor is a legtöbben, a karácsonyi menüből származó zsírpárnácskákkal szemben szeretnék felvenni a harcot...Ez azoknál a lányoknál sincs másképpen, akik esetleg szépségkirálynői babérokra törnének vagy modellkedésre adnák a fejüket. Habár nekik mindenképp tisztában kell lenniük azzal, hogy nem elég csak és kizárólag a testüket felkészíteni!"  - írta Edina, aki szerint nem lehet elhanyagolni a testet télen sem. 

Szépségverseny szezon! Nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán olyan, hogy szépségverseny szezon , de én most elneveztem az elkövetkezendő pár hónapot annak és kész! ✋️ Bár a szépségversenyek közül, nekem a Magyarország Szépe az etalon, amire nem árt elkezdeni felkészülni, ha valaki jelentkezni szeretne idén. Ugye vééégre december után vagyunk, amikor is a legtöbben, a karácsonyi menüből származó zsírpárnácskákkal szemben szeretnék felvenni a harcot... Ez azoknál a lányoknál sincs másképpen, akik esetleg szépségkirálynői babérokra törnének vagy modellkedésre adnák a fejüket. Habár nekik mindenképp tisztában kell lenniük azzal, hogy nem elég csak és kizárólag a testüket felkészíteni!☝️Mentálisan is ugyanannyira fel kell készülni, ha nem jobban! Sokaknak könnyebb a felkészülés, ha valaki támogatja őket ebben. A mentor-programom ( EducationKulcsár ) egyrészről emiatt is jött létre, szóval ha valaki azon gondolkozik, hogy ebben az évben kipróbálná magát a szépségiparban, bátran jelentkezzen hozzám! Ráadásul 1 általam kiválasztott lány, autómatikus bejutást nyer a Magyarország Szépe top20 versényzői közé! Még 2 hely kiadó, de siessetek mert 7-én már kezdünk is! Az alábbi linken minden lényeges információt megtaláltok: http://edinakulcsar.com/education/ @glamourhungary @zsolyomi @fibiveger #hungary #educationkulcsar #freeducation #beautyqueen #modell #magyarorszagszepe

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

A modell-műsorvezető Sarka Kata szépségversenyére esküszik, mellyel magyar küldöttként Európa legszebb nője lett.