Fél karral is versenyeket nyer a francia testépítő férfi

Forrás: Instagram/Mickael Louvel -
testépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán inspiráló, ahogy Mickael Louvel él. A francia férfinak az egyik karja hiányzik, de így is megtalálta a módját, hogy tökéletesre formálja a testét. 

Számos díjat nyert az a francia testépíő férfi, aki egy karral is megvalósította azt, amihez sok egészséges ember is lusta.

Mickael Louvel fél karral is versenyeket nyer Forrás: Instagram/Mickael Louvel

Persze, nem azt akarjuk ezzel mondani, hogy mindenkinek testépítővé kell válnia, de Mickael teljesítménye rádöbbenthet minket arra, hogy csupán kifogásokkal élünk, ha nemet mondunk a sportra.

Mickael Louvel előtt nincs akadály Forrás: Instagram/Mickael Louvel
Valami igazán finom reggelit ennél? Készíts hummuszt házilag! http://www.life.hu/ez-zsir/20170106-keszits-hummuszt-hazilag.htmlA hummusz rengetegféleképpen ízesíthető, és ami a felhasználást illeti, a lehetőségek végtelenek. Nem is csoda, hogy ez az egyik kedvenc csicseriborsós ételünk. Mutatjuk is, hogyan készül! Ez Zsír!Thinkstock3 inspiráló tanács, hogy sikerre vidd az újévi fogadalmakathttp://www.life.hu/ez-zsir/20170105-tippek-az-ujevi-fogadalmak-megtartasahoz.htmlTudtad, hogy 21 nap rendszerességre és odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy egy elhatározásból szokás váljon? És azt, hogy a legtöbben csak 10 napig tartják az újévi fogadalmaikat? Te ne tartozz közéjük! Ez Zsír!ThinkstockJógával szabadult meg hatalmas súlyától egy férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20170106-joga-ezzel-fogyott-le-egy-ferfi-elkepeszto-atalakulas-video.htmlEgy DDP YOGA névre keresztelt "új" edzésforma jelenleg a mozgásformák sztárja. Pár elképesztő fogyásról videó is készült. Ez Zsír!OrigoMeglepő adatok a testről! Egy átlagos nőnek 31-szer változik a ruhaméretehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170104-egy-atlagos-nonek-31szer-valtozik-a-ruhamerete-elete-soran.htmlTermészetesen minden nőnek ingadozik a súlya az évek alatt, de tudtátok, hogy egy átlagos nőnek 31-szer változik a ruhamérete felnőttélete során? Az ezzel kapcsolatos legutóbbi felmérés azt is megvizsgálta, milyen életesemények hajlamosítanak bennünket a leginkább hízásra. Ez Zsír!ThinkstockCseke Katinka több mint 20 kilót fogyott: így néz ki most! http://www.life.hu/ez-zsir/20170105-cseke-katinka-20-kilot-fogyott-edzes-es-dieta-igy-nez-ki-most.htmlA TV2 sztárja roppant sikeresen zárta le a tavalyi évet: sikerült több mint 20 kilót leadnia, mindössze egy év alatt. Ez Zsír!OrigoNem tudod rávenni magad a sportolásra? Így garantált lesz a siker!http://www.life.hu/ez-zsir/20161201-a-legjobb-gyakorlatok-kezdoknek.htmlÁllandó újrakezdő vagy, ami a sportolást illeti? Hiába határozod el minden újévkor és minden nyár elején, hogy majd most belevágsz? Íme, néhány könnyen elsajátítható gyakorlat kezdőknek, amivel garantált a sikerélmény és a folytatás. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.