A legstílusosabb sztárpárok a Golden Globe vörös szőnyegéről

sztárpár Golden Globe 2017 Golden Globe-díj stílus vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Biel Elie Saab ruháját imádtuk a vörös szőnyegen, naná, hogy jóképű férjével karöltve csak még jobb lett az összhatás.

Jessica Biel és Justin Timberlake Forrás: AFP/Valerie Macon

Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Chris Hemsworth magyar származású feleségével pózolt a vörös szőnyegen. Ezt a stílusú estélyit kissé már unjuk, egy asgardi istenhez mi mást választottunk volna.

Elsa Pataky és Chris Hemsworth Forrás: AFP/Valerie Macon

Blake Lively és Ryan Reynolds

Nemrég született meg második gyermekük, így remélhetőleg igazán nagy az idill Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatában. A vörös szőnyegen mindenesetre fantasztikusan mutatnak együtt.

Blake Lively és Ryan Reynolds Forrás: AFP/Valerie Macon

Natalie Portman és Benjamin Millepied

A várandós Natalie Portman is a férjével érkezett, aki egyébként nagyon büszkén pózolt felesége mellett. Egyébként Natalie Portman ruhája nem lett a kedvencünk ezzel a okkerbe hajló sárgával.

Natalie Portman és Benjamin Millepied Forrás: AFP/Valerie Macon

Nicole Kidman és Keith Urban

Szerintünk Nicole Kidmanhez nem igazán passzolt ez az egyébként vagány Alexander McQueen ruha, és a férje sem hozta a legjobb formáját.

Nicole Kidman és Keith Urban Forrás: AFP/Frazer Harrison

Goldie Hawn és Kurt Russell

Hihetetlen, de a legtöbbet turbékoló sztárpáros Goldie Hawn és Kurt Russell voltak, akik immáron 34 éve alkotnak egy párt.

Goldie Hawn és Kurt Russell Forrás: AFP/Valerie Macon

Kinek a stílusa jön be legjobban?

A Golden Globe-gála legrosszabbul öltözött celebjei

Ahogy az lenni szokott, most sem volt bakimentes a vörös szőnyeges bevonulás. A Golden Globe-gálára ezúttal is több sztár választott olyan ruhát, amit egyáltalán nem tudott életre kelteni. Mutatjuk is őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.