A helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen.

Jessica Biel és Justin Timberlake 

Jessica Biel Elie Saab ruháját imádtuk a vörös szőnyegen, naná, hogy jóképű férjével karöltve csak még jobb lett az összhatás. 

Jessica Biel és Justin TimberlakeForrás: AFP/Valerie Macon

Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Chris Hemsworth magyar származású feleségével pózolt a vörös szőnyegen. Ezt a stílusú estélyit kissé már unjuk, egy asgardi istenhez mi mást választottunk volna. 

Elsa Pataky és Chris HemsworthForrás: AFP/Valerie Macon

Blake Lively és Ryan Reynolds 

Nemrég született meg második gyermekük, így remélhetőleg igazán nagy az idill Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatában. A vörös szőnyegen mindenesetre fantasztikusan mutatnak együtt. 

Blake Lively és Ryan ReynoldsForrás: AFP/Valerie Macon

Natalie Portman és Benjamin Millepied 

A várandós Natalie Portman is a férjével érkezett, aki egyébként nagyon büszkén pózolt felesége mellett. Egyébként Natalie Portman ruhája nem lett a kedvencünk ezzel a okkerbe hajló sárgával.

Natalie Portman és Benjamin MillepiedForrás: AFP/Valerie Macon

Nicole Kidman és Keith Urban 

Szerintünk Nicole Kidmanhez nem igazán passzolt ez az egyébként vagány Alexander McQueen ruha, és a férje sem hozta a legjobb formáját. 

Nicole Kidman és Keith UrbanForrás: AFP/Frazer Harrison

Goldie Hawn és Kurt Russell 

Hihetetlen, de a legtöbbet turbékoló sztárpáros Goldie Hawn és Kurt Russell voltak, akik immáron 34 éve alkotnak egy párt. 

Goldie Hawn és Kurt RussellForrás: AFP/Valerie Macon

 

A Golden Globe-gála legrosszabbul öltözött celebjei
Ahogy az lenni szokott, most sem volt bakimentes a vörös szőnyeges bevonulás. A Golden Globe-gálára ezúttal is több sztár választott olyan ruhát, amit egyáltalán nem tudott életre kelteni. Mutatjuk is őket!