Fejős Éva terhesség szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az írónő elmondta, hogy kislánya valószínűleg a Linda Zsófia nevet kapja majd, mivel az édesanyja kezdettől fogva Zsófinak nevezi a babát, párja viszont nem szerette volna ezt a nevet a gyermeknek. Ezenkívül rengeteg dolgot mesélt még.

Éva a FEM3 vendégeként mesélt arról, hogy végig nagyon jól érezte magát a várandóssága alatt, és úgy érzi, minden a legnagyobb rendben lesz:

Így szunyókálnak Baby Gabi ikrei: friss fotókon a két csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20170109-baby-gabi-ikrei-edesen-szunyokalnak.htmlNem volt könnyű Baby Gabi terhessége, de a két fiúcskája minden nehézségért kárpótolja őt. Az énekesnő nagyon büszke gyermekeire, ezért is oszt meg róluk minél több képet a közösségi oldalán. Legutóbb azt mutatta meg rajongóinak, hogy milyen édesen szunyókálnak az ikrei. Család--Majka gyerekei a legcukibb sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20170109-gyerekeirol-posztolt-kepet-majka.htmlAz egyik legszebb dolog az életben azt látni, mikor az ember gyerekei szeretik egymást. Erről a szeretetteljes pillanatról posztolt fotót Majka a közösségi oldalán. Család--Liptai Claudia megmutatta 10 hetes kisfiát: íme Marcell!http://www.life.hu/csalad/20170109-liptai-claudia-musorvezeto-megmutatta-10-honapos-kisfiat-marcellt.htmlEddig rejtegette, de ma, Marcell napján megmutatta kisfiát Liptai Claudia. CsaládOrigoChris Hemsworth és kedvese a Golden Globe gálán randiztakhttp://www.life.hu/csalad/20170109-chris-hemsworth-dijat-adott-at-a-golden-globe-galan.htmlChris Hemsworth olyan felszabadult volt, akár egy kisgyerek. Nem is csoda, hiszen a fényűző Golden Globe gála után végre egy kicsit kettesben lehetett kedvesével, Elsával. Család--Különleges helyről jelentkezett be Csobot Adél és kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170109-csobot-adel-benediktbeuernbol-jelentkezett-be-nemetorszagbol.htmlCsobot Adél Németországból, Benediktbeuernből jelentkezett be az Instagram-oldalán. CsaládOrigoRyan Gosling rákban elhunyt sógorának ajánlotta a Golden Globe díjáthttp://www.life.hu/csalad/20170109-ryan-gosling-halott-sogoranak-ajanlotta-a-dijat.htmlRyan Golsing egyedül jelent meg a 74. Golden Globe díjátadón, felesége nem kísérte el. Az ok mögött egy szomorú családi tragédia áll... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.