fashion week hófehér stílus Fehér január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! 

Sportos

A sportos outfitet egy kis púderrózsaszínnel dobtuk fel. Cipőnek is egy könnyebben tisztítható, nem hófehér változatot választottunk, de felül egyértelműen a hófehér a hangsúlyos.

1. H&M 990 forint 2. Mango 2995 forint 3. Mango 19995 forint 4. H&M 3990 forint 5. Bershka 4995 forint

Casual

Nem csak nyáron, télen is jól hordható a fehér nadrág, persze csak ha nincsen túl nagy latyak, ellenkező esetben tényleg hamar koszolódni fog. A fehér nadrágot kombinálhatjuk szintén hófehér, de akár törtfehér felsőrésszel is.

1. H&M 9900 forint 2. Pull&Bear 5995 forint 3. CCC 9810 forint 4. Zara 5995 forint 5. Zara 19995 forint

Elegáns

A fehér magas sarkút akkor sem ajánljuk télen, ha csak kiugrasz a kocsiból és beugrasz a munkahelyedre. A cipő és a nadrág lehet egészen halvány szürke, és felülre jöhetnek a fehérek.

1. H&M 8990 forint 2. Mango 5995 forint 3. Mango 7995 forint 4. Mango 5995 forint 5. Zara 6995 forint

Tipp

A leárazásban még rengeteg meleg pulcsit és szuper kabátokat is találtok, persze hófehérben is. Igaz, hogy a méretek már egyre fogynak, de ekkor lehet rábukkanni a legjobb árú kincsekre!

Legyél igazi hókirálynő - Ragyogj a tél legszebb sminkjében!

A hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Olvasd el Larion Oscar tanácsait!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.