10 ok, amiért nehéz a nagy mellű nők sorsa

Forrás: Thinkstock -
mell dekoltázs hátrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy mell kapcsán mindig csak az előnyökkel foglalkozunk, pedig bőven akadnak hátrányai is...

A nagymellű nőkre mindenki féltékeny, pedig bőven akadnak olyan szituációk, amikor a formás, hatalmas keblek inkább hátrányt jelentenek, mint előnyt. Nézzük a 10 tényt, amikor a dús idomok problémát okozhatnak:

Forrás: Thinkstock
  1. Óvatosan hajolgass: Főleg, ha nagyok a melleid, ugyanis bármelyik pillanatban kibuggyanhatnak a ruhádból, aztán meg nem győzöd majd visszapakolni őket a helyükre.
  2. Mindig kihívóan nézel ki: Még egy hétköznapi öltözékben is. Ez van, nem tehetsz róla, hogy rajtad teljesen másképp fest egy ruha, mint azokon a csajokon, akiknek nincsenek olyan kerek idomaik.
  3. Minden gomb az ellenséged: Egyszerűen hiába gombolod be a felsőd, a gombok között mindig be lehet látni a melleidre. Ha pedig egy mérettel nagyobb inget veszel, akkor a mellkasodon ugyan nem feszül, de cserébe mindenhol lógni fog rajtad.
  4. Edzés közben az ikrek ugrálni fognak: Erre pedig minden férfi és nő felfigyel, sajnos a gravitációval nem tudsz megküzdeni. Viselj sportmelltartót, ami némileg leszorít, ennél többet nem tehetsz.
  5. Kellemetlen izzadás: Nemcsak a hónod alja, hanem a cicik közötti terület is könnyen leizzad, főleg a nyári nagy melegben.
  6. Megkérdőjelezik a valódiságukat: Igaziak a melleid? Tuti nem operáltattad meg? Nem képesek elhinni azt, hogy valaki adottságainak köszönhetően rendelkezik nagy keblekkel.
  7. Medál a dombok között: Egy-egy ruhához olyan jól mutatna egy szép nyaklánc, de a legtöbb esetben a két melled között végzi az ékszer, ami eléggé közönséges hatást kelt.
  8. A morzsák fogságában: Igen, sokan nem vallják be, de ez is létező probléma. Főleg a morzsa, ami belehullik, aztán meg csikiz, és viszket egész nap, hiába próbálod kisöpörni a ruhád alól.
  9. Kényelmetlen biztonsági öv: Ha nem használod, megbüntet a rendőr, ha bekötöd, akkor meg tuti bevág a melleid közé, ami fájó, kellemetlen érzés. Sokan úgy előzik meg ezt a problémát, hogy egy sálat vagy bármilyen textilt tesznek be a dekoltázsuk és az öv közé.
  10. Folyton fáj a hátad: Nem csoda, hiszen elölről komoly súly húzza a felsőtested, így a gerincednek egész nap ellen kell tartania.
Vajna Timi egy szál fehérneműben pózol: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170116-vajna-timi-szexi-fehernemuben-pozol.htmlVajna Timi ismét hiányos öltözékben állt a kamerák elé: újabb szexi fehérneműs képpel örvendeztette meg a kedvelőit. Trend--18 évvel ezelőtti képet mutatott Dobó Katahttp://www.life.hu/trend/20170116-dobo-kata-18-evvel-ezelotti-kepet-posztolt.htmlDobó Kata egy 1999-es szexi címlapfotóval nosztalgiázott a közösségi oldalán. TrendOrigoIlyen a tökéletes téli kabát - Szerezd be a leárazásban!http://www.life.hu/trend/20170116-a-tokeletes-teli-kabat-ismervei-szerezd-be-a-learazasban.htmlEgyáltalán nem úgy néz ki, hogy enyhülni akarna az idő, még mindig röpködnek a mínuszok. Ha eddig úgy gondoltad, hogy idén nem ruházol be egy igazán meleg új téli kabátba, akkor ezt most ideje újragondolni. Ráadásul itt vannak a leárazások, így a legjobb áron szerezheted be őket. Íme, néhány tipp, hogy a lehető legjobb fazont válaszd, amiben igazán jól érezd magad és nem is fagysz meg benne. Trend--Tóth Verát csipke melltartóban fotózták: ilyen dögös az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170117-toth-vera-csipkemelltartoban-fotozkodott.htmlTóth Vera rengeteget fogyott a műtéte óta, ez nemcsak az alakján, hanem az önbizalmán is meglátszik. Sokkal szexisebb ruhadarabokat visel, például csipke melltartót. TrendOrigoTök pucéran tekereg Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170117-mihalik-eniko-modell-puceran-jogazik.htmlA csodaszép modell előszeretettel dobja le ruháit, most is így tett. TrendOrigoSzerelmesek ékszerét viseli Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170117-sarka-kata-hajdu-peter-valofelben-levo-felesege-a-szerelmesek-ekszeret-viseli.htmlKülönleges ékszert visel jó ideje Sarka Kata: a világhírű luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét. A karkötő különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval lehet a csuklón rögzíteni. Az alkotók eredeti elképzelése – közel 50 éve – az volt, hogy a karkötőt magának senki nem veheti meg, a férfiak kedveskedtek vele szerelmüknek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.