A nagy mell kapcsán mindig csak az előnyökkel foglalkozunk, pedig bőven akadnak hátrányai is...

A nagymellű nőkre mindenki féltékeny, pedig bőven akadnak olyan szituációk, amikor a formás, hatalmas keblek inkább hátrányt jelentenek, mint előnyt. Nézzük a 10 tényt, amikor a dús idomok problémát okozhatnak: 

Forrás: Thinkstock
  1. Óvatosan hajolgass: Főleg, ha nagyok a melleid, ugyanis bármelyik pillanatban kibuggyanhatnak a ruhádból, aztán meg nem győzöd majd visszapakolni őket a helyükre. 
  2. Mindig kihívóan nézel ki: Még egy hétköznapi öltözékben is. Ez van, nem tehetsz róla, hogy rajtad teljesen másképp fest egy ruha, mint azokon a csajokon, akiknek nincsenek olyan kerek idomaik. 
  3. Minden gomb az ellenséged: Egyszerűen hiába gombolod be a felsőd, a gombok között mindig be lehet látni a melleidre. Ha pedig egy mérettel nagyobb inget veszel, akkor a mellkasodon ugyan nem feszül, de cserébe mindenhol lógni fog rajtad. 
  4. Edzés közben az ikrek ugrálni fognak: Erre pedig minden férfi és nő felfigyel, sajnos a gravitációval nem tudsz megküzdeni. Viselj sportmelltartót, ami némileg leszorít, ennél többet nem tehetsz. 
  5. Kellemetlen izzadás: Nemcsak a hónod alja, hanem a cicik közötti terület is könnyen leizzad, főleg a nyári nagy melegben. 
  6. Megkérdőjelezik a valódiságukat: Igaziak a melleid? Tuti nem operáltattad meg? Nem képesek elhinni azt, hogy valaki adottságainak köszönhetően rendelkezik nagy keblekkel. 
  7. Medál a dombok között: Egy-egy ruhához olyan jól mutatna egy szép nyaklánc, de a legtöbb esetben a két melled között végzi az ékszer, ami eléggé közönséges hatást kelt. 
  8. A morzsák fogságában: Igen, sokan nem vallják be, de ez is létező probléma. Főleg a morzsa, ami belehullik, aztán meg csikiz, és viszket egész nap, hiába próbálod kisöpörni a ruhád alól. 
  9. Kényelmetlen biztonsági öv: Ha nem használod, megbüntet a rendőr, ha bekötöd, akkor meg tuti bevág a melleid közé, ami fájó, kellemetlen érzés. Sokan úgy előzik meg ezt a problémát, hogy egy sálat vagy bármilyen textilt tesznek be a dekoltázsuk és az öv közé. 
  10. Folyton fáj a hátad: Nem csoda, hiszen elölről komoly súly húzza a felsőtested, így a gerincednek egész nap ellen kell tartania.