Istenes Bence nem mindennapi fotót posztolt kisfiával

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fotó kisbaba Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence tündéri fotót posztolt a kisfiával, Nátánnal. A követők olvadoztak a kép láttán.

Istenes Bence időnként megoszt egy-egy közös képet a kisfiával, de azért nem viszi túlzásba. Nemrég a fiúk közös reggelét tekinthettük meg, most pedig arról került fel egy kép, ahogyan Nátán nyugodtan pihen az édesapja vállán.

A rajongók odáig voltak Bence posztjától, hiszen 1 óra leforgása alatt több mint 6 ezer kedvelést kapott. Alatta sorra gyülekeznek a kommentek, bár akad olyan hozzászóló, aki szerint nem ártana megmutatni a kisfiú arcát is, nem csak mindig a hátát.

Nem Bence az egyetlen híresség, akit ilyen jellegű támadások érnek, legutóbb Liptai Claudiát is megszólták, amiért nem mutatta még meg nyilvánosan a babáját.

"Öltözzenek melegen" - segítség helyett csak kioktatást kap a 10 fokban élő rászoruló családhttp://www.life.hu/csalad/20170118-nikolett-es-csaladja-segitseg-keres.htmlNem volt nehéz megtalálni a tömbházak rengetegében Nikolették otthonát. A bejárati ajtónak támasztott ablakok és különböző szerszámok már messziről jelezték, hogy ezen a fagyos januári reggelen az egyik lakásban éppen nagy munkálatok zajlanak. Nyílászárókat cseréltek, ami valljuk be, ebben az évszakban nem egy szokványos dolog. Nikolették viszont majd' négy éve vártak már erre. Így talán telente nem csökken majd a lakásukban 10 fok alá a hőmérséklet. Család--Damu Roland magához akarja venni kislányát: feljelentette a gyámokathttp://www.life.hu/csalad/20170120-damu-roland-feljelentette-kislanya-gyamjait.htmlDamu Roland kislányát volt feleségének nővére neveli, a nagymama segítségével. Damu Roland azonban úgy véli, nincs jó helyen a gyermek. Szerinte a nagymama részeges, ezért megette a szükséges lépéseket. Család--Liptai Claudia hetekig nagy fájdalmakkal küzdötthttp://www.life.hu/csalad/20170120-liptai-claudia-oriasi-fajdalmai-szules-utan.htmlLiptai Claudia baba-mama blogjában tájékoztatja követőit a szülés és az anyaság rejtelmeiről. Kozmetikázás és mellébeszélés nélkül osztja meg tapasztalatait, ezúttal a császármetszésről.Család--Önértékelési zavar tinikorban - Vedd észre, ha gyermeked testképzavarban szenved!http://www.life.hu/csalad/20170119-onertekelesi-zavar-tinikorban-testkepzavar.htmlA filmekből, plakátokról, videóklipekből szinte kizárólag tökéletes alakú, gyönyörű emberek néznek vissza ránk, ritkán látni egészséges, vagy akár teltebb idomokkal rendelkező hírességeket. Mindez pedig nemcsak a felnőttekre, de a gyerekekre is hatással van, akik egyre korábban kezdik keresni azt a bizonyos ideált, akire hasonlítani szeretnének. CsaládThinkstockBerki Krisztián megcsalta Hódi Pamelát? Most kiderül!http://www.life.hu/csalad/20170120-berki-krisztian-megcsalta-hodi-pamelat.htmlVolt törés Berki Krisztián és Hódi Pamela párkapcsolatában, és annak ellenére, hogy már boldogok, ez még mindig egy nagyon fájdalmas emlék. Pamela nem is tudott sírás nélkül beszélni arról, hogy Berki megcsalta őt. CsaládOrigoNőként a startupok világában - Interjú Rutkai Zsófivalhttp://www.life.hu/csalad/20170116-nok-a-startupok-vilagaban-interju-rutkai-zsofival.htmlPárkányi Orsihoz hasonlóan Rutkai Zsófinak is régi nagy álma volt egy saját cég létrehozása. Álmát egy idehaza még meglehetősen új struktúrán keresztült valósította meg: egy startupgyár berkein belül próbálgatja szárnyait. Nőként a startupok világában című minisorozatunk második része következik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.