Szombaton született meg Geri Halliwell és Christian Horner első közös gyermeke. Egészséges, szép kisbaba, aki George Michael után kapta az egyik keresztnevét. 

Megszületett Geri Halliwell második gyermeke, aki a Montague George Hector Horner nevet kapta. A kicsi szombaton látott napvilágot, teljesen egészséges, és szerencsére az édesanyja is jól van. 

Az énekesnő boldogan posztolta ki a születés hírét a közösségi oldalára, hogy megoszthassa kedvelőivel az örömét. A fekete-fehér képen egy aprócska talpat láthatunk, mellette pedig a szöveget: 

"Ma reggel megérkezett Montague George Hector Horner, BlueBell és Olívia gyönyörű kisöccse"

Montague George Hector Horner arrived this morning, a beautiful little brother for Bluebell and Olivia #amazing-day #grateful #monty

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

 Az egykori Spice Girl azt is elárulta, hogy mi alapján választották ki a keresztneveket: A Montague keresztnevet azért kapta a kicsi, mert mindkét szülő Rómeó és Júlia rajongó. A második keresztnevét George Michael tiszteletére adták, akivel Geri nagyon jó kapcsolatot ápolt. A Hector pedig csak egyszerűen tetszett nekik. 

So so sad , R.I.P George, a dear friend, the kindest, most generous & talented person . My thoughts are with his family.#GeorgeMichael

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,