George Michael rájuk hagyja a vagyonát

Forrás: AFP -
vagyon George Michael hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan összeget hagyott maga mögött George Michael, és most az is kiderült, hogy ki és mennyit fog ebből kapni. 

Nagyjából 38 milliárd forintnak megfelelő összegű vagyont hagyott hátra George Michael. Természetesen ezt nem készpénzben kell elképzelni, igen sok ingatlan és műtárgy volt a híres énekes birtokában.

George Michael a zenélés mellett birtokok adásvételével is foglalkozott, így rendelkezett házzal Oxfordshire-ben, Los Angelesben, Sydney-ben és Észak-Londonban is. Privát bulikon is szép összegeket söpört be olyan megrendelőktől, akik meg tudták fizetni, hogy csak nekik énekeljen. Egy orosz üzletember közel 2 milliárd fontot fizetett azért, hogy George Michael zenéljen az újévi partiján, de egy tehetős brit férfi is lerakott az asztalra 1,5 millió fontot azért, hogy a sztár fellépjen a születésnapján.

Hatalmas vagyont örökölnek George Michael szerettei Forrás: AFP

Ha a hírek igazak, többfelé fog osztódni az óriási vagyon. Párja, Fadi Fawaz mellett testvérei is részesülnek majd az anyagi javakból, illetve George keresztgyerekei is. Ő volt a keresztapja Martin Kemp brit zenész két gyermekének, Harley-nek és Romannek. Vélhetőleg Geri Halliwell lánya, Bluebell is örökölni fog, annak ellenére, hogy nem volt a sztár keresztlánya, "csak" közeli barátjának a gyermeke – tudta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.