A hideg ellenére legyen a sminked egészségtől kicsattanó. Ha meleg árnyalatokat használsz, visszatér az önbizalmad és a jókedved. Próbáld ki ezeket a frissítően izgalmas színeket.

Az arctisztítás után hidratáld a bőrödet kedvenc arcolajoddal. A téli időszakban érdemes arcolajat használni, mert sokkal jobban hidratál, és egész nap megtartja bőröd rugalmasságát. 

A téli időszakban érdemes arcolajat használni, mert sokkal jobban hidratál, és egész nap megtartja bőröd rugalmasságátForrás: Thinkstock

A természetes hatás érdekében használj bőrtökéletesítő primert, majd folyékony alapozóval egységesítsd bőröd színét. Fixáld le a T-zónát transzparens púderrel. Szemöldököd színét élénkítsd finoman szemöldökspirállal, hogy élénk legyen a tekinteted. A mozgó szemhéjadra tegyél egy halvány rózsaszínű szemhéjpúdert, majd a külső sarkát mélyítsd egy kis burgundival. 

A mozgó szemhéjadra tegyél egy halvány rózsaszínű szemhéjpúdert, majd a külső sarkát mélyítsd egy kis burgundivalForrás: Thinkstock

Kontrasztosítsd a szemfestést egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal. Szempilláidat dúsító, bordó színű szempillaspirállal fesd ki. Vibrálóan izgalmas lesz tőle a tekinteted. Orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd. Próbáld ki, hogy az arc közepére teszed nagyon finoman, kontúrmentesen, pillanatok alatt egészségtől kicsattanó lesz a megjelenésed. Fokozhatod a ragyogást, ha az arccsontodra teszel egy kis highlightot. Ajkad érzékiségét egy málnás árnyalatú ajakrúzzsal tedd emlékezetessé. 

Legyél igazi hókirálynő
A hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Olvasd el Larion Oscar tippjeit!