Túl sok izgalmat nem hozott ez a hét, ami a vörös szőnyeges bevonulásokat és sztároutfiteket illeti, viszont nagy eséllyel új plasztikrémet avathatunk. 

Fehérben

Nem véletlen, hogy mi is a hófehéret választottuk a hónap színének, amit a sztárok is szívesen viseltek ezen a héten. Bár Adriana Lima csizma- és nadrágválasztásától nem ájultunk el, Jennifer Lopez arannyal kombinált elegáns ruhájáért teljesen odavagyunk. Az énekesnő egyébként manapság igencsak jól választja meg ruháit.

Adriana Lima és Jennifer LopezForrás: Northfoto, AFP

 

A divathetekről jelentjük

A férfi divathetekkel párhuzamosan elindult a párizsi divathét, ahol a Chanel divatshow volt eddig a legnagyobb durranás. A vendégek is stílusosan érkeztek a bemutatóra, közülük is Bella Hadid és Vanessa Paradis volt a kedvencünk.

Bella Hadid és Vanessa ParadisForrás: Northfoto

Street style

Ami a sztárok utcai stílusát illeti, a sportosat ezen a héten Sarah Jessica Parker, az elegánsat Victoria Beckham képviselte. Utóbbi ráadásul egészen sok színt vett magára, ami már egyre kevésbé, de azért még mindig kissé szokatlan tőle. Mi imádjuk, hogy új dolgok felé is nyit, ráadásul a trapéznadrágot is hordja már egy ideje, ami az idei év nagy trendje lesz, kiszorítva a megszokott skinny nadrágokat.

Sarah Jessica Parker és Victoria BeckhamForrás: Northfoto

Plasztikrém  

Denise Richards stílusával ugyan nem volt probléma, jól állt neki ez a bőrszerelés, de az arckifejezése egyre furcsább. Lehet, hogy Nicole Kidman után benne köszönthetjük majd Hollywood új plasztikrémjét? 

Denise RichardsForrás: Northfoto
Forrás: Northfoto
A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni
Eddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni.