Nicole Kidman lassan mimikátlan torzszülötté válik

Forrás: NORTHFOTO -
botox Nicole Kidman plasztik ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a fránya botox nemhogy segítene, inkább ront a színésznő helyzetén. Tény, hogy 48 éves létére olyan sima az arca, mint egy újszülötté, de az is, hogy ez már inkább félelmetes.

Természetes, hogy a sztárok minden erejükkel próbálnak küzdeni az öregedés ellen, de itt-ott néhány apró ráncot azért meghagyhatnának, hogy ne tűnjenek robotnak. Nicole Kidman is túlzásba viszi a botoxot, az ugyanis lehetetlen, hogy 48 évesen ne legyen egyetlen hajszálvékony ránc sem az arcán, és már mimikája sincs.

Forrás: NORTHFOTO
Kezdő sminkes vagy? Ezt próbáld ki!http://www.life.hu/trend/20160607-igy-keszul-a-no-makeup-smink.htmlVárady Polett ezúttal a Hollywoodban is nagyon népszerű no makeup trendet mutatja meg nektek, amit kezdő sminkesként is bátran kipróbálhattok. Trend--A szivárványhajtól a bob frizuráig – A legmenőbb hajtrendek 2016 nyarárahttp://www.life.hu/trend/20160608-frizuratrendek-es-hajapolasi-tippek-2016-nyarara.htmlMilyen formák és színek lesznek divatosak 2016 nyarán? Mit változtass a hajadon, ha bevállalós vagy, és mit tegyél, ha csak egy kicsit módosítanál a frizurádon? Milyen hajápolási tippeket kell követni a nyári napsütésben? Íme, a válaszok! TrendAFPVajna Timi őrületesen szexi latexben feszíthttp://www.life.hu/trend/20160609-vajna-timi-latex-leggingsben-feszit-az-instagramon.htmlA mindig csinos Vajna Timi ezúttal is nagyon dögös képet posztolt Instagramra. Testére simuló leggingsben mutatta meg idomait. TrendOrigoChristina Aguilera külseje teljesen megváltozott - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160608-christina-aguilera-uj-frizuraja-az-enekesno-voros-hajjal-hodit-foto-az-atvaltozasrol.htmlAz énekesnő egy igen merész, vörös árnyalatra váltotta a szőke tincseket. Bár imádtuk a kislányos fürtöket, az új külső igazán dívásra sikeredett. Trend--Tóth Gabi mélyen kivágott ruciban jelent meg - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160608-toth-gabi-szexi-szettben-lett-x-faktor-mentor-a-dogos-enekesno-eleg-extrem.htmlForró nadrágban, és igen sokat mutató felsőben mutatkozott be X-Faktor-mentorként a dögös énekesnő. Trend--Szinetár Dórára rá sem lehet ismerni: ez lenne az új külső? http://www.life.hu/trend/20160608-szinetar-dora-szinhazi-szerepben-uj-karaktert-probal-a-nepszeru-magyar-szinmuvesz.htmlA gyönyörű magyar színésznő egy új szerepet próbál éppen az Instagramja szerint, ezért is visel ilyen különleges öltözéket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.