Mi történt? Így néz ki az egykori MacGyver

Forrás: ABC -
MacGyver fotó Richard Dean Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem tudjuk, kit kell keresni a képeken, sosem jövünk rá, hogy Richard Dean Andersont látjuk. Elképesztően megváltozott a híres színész.

Richard Dean Anderson hírnevét főképp a Csillagkapu- és a MacGyver-filmeknek köszönheti. Az 1985-ben induló amerikai TV-sorozatban hét évig láthattuk a színészt, de ezután sem unatkozott, hiszen kisebb-nagyobb felkérései mindig akadtak.

Richard Dean Anderson a 80-as években és 2017-ben Forrás: Northfoto

Az egykori titkosügynök a napokban töltötte be 67. életévét, és sokkal inkább hasonlít egy modern kori télapóra, mint régi önmagára – írta meg a TheSun.

Így fest MacGyver napjainkban Forrás: Northfoto
Borzalmasan fest Melissa McCarthy: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170128-melissa-mccarthy-eleg-rosszul-fest.htmlA napokban kapták lencsevégre Melissa McCarthy-t, a Szívek szállodája sztárját. Az egykor tündöklő színésznőt most alig lehet felismerni. Trend--5 ok, amiért a highlight a smink sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170124-igy-hasznald-a-highlightot-2017ben-larion-oscar-sminktippjei.htmlPillanatok alatt szebbnek és frissebbnek mutatja az arcodat, ha helyesen használod ezt a csodaterméket. A highlight ápol és eltakar, de ki is tudja emelni a legelőnyösebb vonásaidat. Trend--Így tündököl a Miss Universe versenyen Vajna Timi "lánya" - FOTÓhttp://www.life.hu/trend/20170127-igy-tundokol-a-miss-universe-versenyen-bodizs-veronika.htmlBódizs Veronika estélyi ruháját és nemzeti viseletét mutatta meg Facebookján Vajna Timi.Trend--Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérőhttp://www.life.hu/trend/20170126-britney-spears-stilusevolucioja-a-kezdetektol-napjainkig.htmlBritney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. Trend--Hűha! Forró fotók készültek ÉNB Borirólhttp://www.life.hu/trend/20170127-szexi-fotok-ejjel-nappal-budapest-borirol.htmlMegmutatta kendőzetlen szépségét az Éjjel-nappal Budapest sztárja. Elképesztően erotikus képek készültek a csinos fiatal lányról. Trend--Palvin Barbi félmeztelenül pózolt: dögös videó!http://www.life.hu/trend/20170127-palvin-barbi-felmeztelenul-pozolt.htmlAz biztos, hogy a Palvin Barbi megérdemelten foglal el előkelő helyet a modellszakmában, ezt már több dögös fotóval bizonyította. Legutóbbi videója pedig az eddig kétkedőket is meggyőzi arról, hogy hihetetlenül szexi a magyar modell. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.