Te megszállnál egy olyan hotelben, ahol az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget a testi épségedért? A New York állam Ulster megyéjében található Shanley Hotel évtizedek óta a horrorrajongók egyik kedvenc szállása. 

Az 1895-ben épült Shanley Hotel az Egyesült Államok egyik leginkább kísértetjárta szállodája, ahol az évtizedek során számos megmagyarázhatatlan esemény történt. 

Shanley Hotel, az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb szállodájaForrás: Imgur

A paranormális jelenségek mögött valódi tragédiák húzódnak meg. Az egyik legkorábbi, a hotelhez köthető haláleset az 1900-as évek elején történt, mikor a helyi borbély négyéves kislánya beleesett a hotel kertjében álló kútba, és meghalt. Az ezt követő évtizedekben több állítólagos gyilkosság és eltűnés is kapcsolódott a Shanley Hotelhez. 

A paranormális jelenségek mögött valódi tragédiák húzódnak megForrás: shanleyhotel.com

Érdekesség, hogy az 1820-ban bevezetett szesztilalom időszakában a hotel kicsit arculatot váltott, és illegális italozóként és bordélyként üzemelt.

A szálloda vendégei a mai napig különös, megmagyarázhatatlan zajokat hallanak az üres szobákból, volt, aki arról számolt be, hogy olyan érzése van, mintha valaki figyelné, mások pedig arról panaszkodtak, hogy a hotelszobában gyakran fuldoklásszerű tüneteik voltak, úgy érezték, mintha nem kapnának levegőt. 

A szálloda vendégei a mai napig különös, megmagyarázhatatlan zajokat hallanak az üres szobákbólForrás: shanleyhotel.com

A szálloda komolyan veszi a saját kísérteteit, minden megszálló vendégnek alá kell írnia egy nyilatkozatot, amelyben kijelentik, hogy a saját felelősségükre vesznek ki szobát és szállnak meg az épületben.