Aki tehette, a párjával vagy egy kísérővel érkezett a Story-gálára. De nézzük, hogy sikerült összehangolniuk a celebpároknak az öltözéküket. 

Győrfi Pál és felesége szerintünk Magyarország sztárpárja. Csodásan mutatnak együtt, ráadásul úgy turbékolnak, mint az ifjú szerelmesek.

Györfi Pál és feleségeForrás: Polyák Attila/Origo

Szellő István és Gubík Ági a klasszikus eleganciára szavaztak, és milyen jól tették: fantasztikusan festettek.

Szellő István és Gubík ÁgiForrás: Polyák Attila/Origo

Újabb gyönyörű összhang: Rubint Réka és Schobert Norbi. Az egy dolog, hogy Rékán csodásan áll ez a Daalarna ruha, de a hozzá választott kiegészítők nem hivalkodóan, mégis harmonizálnak Norbi öltözékével.

Schobert Norbi é családjaForrás: Polyák Attila/Origo

Majka és Dundika együttesét is imádtuk. Itt ugyan sokkal egyértelműbb volt az összeöltözés, mégis nagyon stílusos lett az összhatás.

Majka és DundikaForrás: Polyák Attila/Origo

Cinthya Dictator és Varga Viktor kétségtelenül a legizgalmasabb sztárpár, akik imádják a feltűnést, mindig extravagánsak, igazi művészlelkek, akiknek tényleg minden jól áll, mert látszik, hogy önazonosak ebben a világban, amit képviselnek.

Cynthia Dictator és Varga ViktorForrás: Polyák Attila/Origo
A legütősebb ruhák az elmúlt évek Story-gáláiról
Minden év februárjában összegyűlik a magyar celebvilág apraja-nagyja a Story-gálán, hogy egy díjátadó és egy parti keretében mutassák meg magukat egy-egy izgalmas és divatos ruhakölteményben. Nézzük is az elmúlt évek legemlékezetesebb darabjait!

Szabó Zsófi végül egy egyszerű vonalvezetésű ruhát választott, amit néhány arany kiegészítővel dobott fel, és persze férje, Kis Zsolt is a klasszikus eleganciára szavazott.

Szabó Zsófi és Kis ZsoltForrás: Polyák Attila/Origo

VV Soma és kísérője tökéletesen bemutatták, hogy mennyire üthet el egymástól egy szín két árnyalata. Érdemes lett volna kicsit jobban összebeszélni, ami a ruhájukat illeti.

VV Soma és kísérőjeForrás: Polyák Attila/Origo

Varnus Xavér az élénk színeket részesítette előnyben, és kísérője is ehhez alkalmazkodott. Az árnyalatok ugyan tökéletesen passzoltak egymáshoz, mégis kicsit sok volt: a szemünk is belefárad ebbe a vibrálásba.

Varnus Xavér és kísérőjeForrás: Polyák Attila/Origo