Megmutatta örökbe fogadott ikerlányait Madonna

Forrás: instagram.com/madonna/ -
örökbefogadás Malawi Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna két kislány örökbefogadására kapott engedélyt Malawiban, és már posztolta is az első képeket legújabb gyermekeiről.

Madonna pár hete hivatalos közleményben tagadta, hogy újabb árvákat fogadna örökbe Malawiból, a hír azonban igaznak bizonyult. A popdíva magához vette az ikerlányokat, Stellát és Esthert, ezt pedig egy fotó kíséretében be is jelentette az Instagramon.

Madonna megmutatta örökbe fogadott ikerlányait Forrás: instagram.com/madonna/

"Hivatalosan is bejelentem, hogy lezárult az örökbefogadási folyamat, az ikerlányok Malawiból már a családunkhoz tartoznak. Nagyon hálás vagyok azoknak, akik segítettek nekünk Malawiban, hogy mindez valóra válhasson. Kérem a sajtót, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket ebben az átmeneti időszakban. Köszönöm a támogatást és a sok szeretetet a barátaimnak, a családomnak és az egész csapatomnak."

A legelső képet 2016 júliusában posztolta a kicsikről, de akkor még senki sem sejtett semmit...

3 Beauties! Lola spends time with twins, Stella and Esther at Home of Hope Orphanage: ❤️

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.