Stílusmustra a BAFTA-díjátadóról – Katalin hercegné merész ruhája lopta el a show-t

Emily Blunt Nicole Kidman BAFTA Katalin hercegné vörös szőnyeg Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este adták át a brit filmes akadémia díjait. A BAFTA a legnagyobb filmes esemény az Oscar előtt, így mindenki izgatottan várja, hogy kik lesznek a díjazottak. Most azt is megmutatjuk, hogyan öltöztek fel a sztárok a nagy eseményre. 

A J. K. Rowling Legendás állatok és megfigyelésük című könyve alapján készült filmet is több kategóriában jelölték, így nem véletlen, hogy az írónő is megjelent a nagy eseményen, amire egy padlizsánszínű, aszimmetrikus ruhát választott.

J. K. Rowling Forrás: AFP/Justin Tallis

Nicole Kidman a nagyon mély dekoltázsra szavazott. Ez szerintünk még mindig nem az igazi ruha, de jobb, mint a legutóbbi papagájos.

Nicole Kidman Forrás: AFP/Justin Tallis

Máson el sem tudnánk képzelni ezt a ruhás-nadrágos kompozíciót, de Emma Stone-on egyszerűen minden csodásan mutat.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Naomie Harris pasztellszíneket kombinált virágdíszítéssel: fantasztikusan állt rajta, igazi ruhaköltemény.

Naomie Harris Forrás: AFP/Justin Tallis

Emily Blunt alul fodros, felül virágokkal kivarrt ruhája elképesztő.

Emily Blunt Forrás: AFP/Justin Tallis

Michelle Williams sokkal jobb ruhát választott, mint szokott, habár a ruhára varrt arc kicsit ijesztő.

Michelle Williams Forrás: AFP/Justin Tallis

Penélope Cruzt régen láttuk vörös szőnyeges eseményen, így nagyon örültünk neki, habár ez az ezüstösen-aranyosan csillogó ruha nem lett a kedvencünk.

Penélope Cruz Forrás: AFP/Justin Tallis

Katalin hercegné és Vilmos herceg is megjelentek a díjátadón, Katalin ráadásul egy nagyon is trendi, vállvillantós ruhát vett fel. Szerinted hogy áll neki ez a szexi viselet?

Katalin hercegné és Vilmos herceg Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas
A Story-gála legérdekesebb celebpárjai - Botrányos és csodás összeöltözésekhttp://www.life.hu/trend/20170212-a-story-gala-legerdekesebb-celebparjai.htmlAki tehette, a párjával vagy egy kísérővel érkezett a Story-gálára. De nézzük, hogy sikerült összehangolniuk a celebpároknak az öltözéküket. Trend-- A Story-gála legjobban és legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170212-a-story-gala-legjobban-es-legrosszabbul-oltozott-celebjei.htmlTegnap este a Story-gála vörös szőnyegén vonult fel a magyar celebvilág, mi pedig összeszedtük azokat a ruhákat, amelyeket mindenképpen látnotok kell. Trend--A celeblábak lopták el a show-t - Stílusmustra a New York-i amfAR-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170209-stilusmustra-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlA New York-i divathét keretében tartották meg tegnap este az amfAR-gálát, ahol leghíresebb magyar modelljeink is feltűntek a többi híresség mellett. Nézzük is az este legemlékezetesebb ruháit! TrendAFPKulisszatitkok - Ezek a sztárok rejtélyes szépítő technikáihttp://www.life.hu/trend/20170203-a-sztarok-titokzatos-szepitotechnikai.htmlA nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket! Trend--Botrányos villantások A sötét ötven árnyalata premierjén - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170203-heti-stilusmustra-szerepel-benne-dakota-johnson-karlie-kloss-helen-mirren.htmlA Screen Actors Guide díjátadó gála ütős kezdés volt hétfő hajnalra virradóra, habár a csodás ruhaköltemények mellett az eltorzult celebtestekről szólt a vörös szőnyeges bevonulás. Nézzük, mik történtek azóta Hollywoodban! Trend--Plasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.