Eltorzult celebtestek lopták el a show-t - Stílusmustra a Screen Actors Guild-gáláról

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Screen Actors Guild mustra vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
23. alkalommal rendezte meg az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild hagyományos gáláját. Ahogy az lenni szokott, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradt el a nagy eseményen. Nézzük a legemlékezetesebb ruhakölteményeket!

Amanda Peet ezúttal igencsak jól választott. Elegáns, mégis izgalmas volt ez a kreáció.

Amanda Peet Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Salma Hayek ruhája viszont túl sok volt a masnival, a fodrokkal és a virággal.

Salma Hayek Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Az biztos, hogy Emma Stone-tól nem ez a kedvenc ruhánk eddig, de az ő kisugárzása mindent beragyog.

Emma Stone Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Nemcsak Emma Stone, a várandós Natalie Portman is csodásan ragyogott, és ez a Dior couture-ruha tökéletes választás volt. Egyszerűen fenséges!

Natalie Portman Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Brie Larson aszimmetrikus ruhája olyan előnytelenül illeszkedett a színésznő felsőtestére, hogy egészen eltorzult tőle.

Brie Larson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Emily Blunt újra bebizonyította, hogy a pasztellszínek nagyon jól állnak neki.

Emily Blunt Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Felicity Huffman ezüsttel díszített ruhában vonult fel a vörös szőnyegen. Nagyon jól állt neki, amiben persze az is közrejátszik, hogy bomba formában van a színésznő.

Felicity Huffman Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco sem lőtt még mellé pasztellválasztásaival. Ez a légies ruha is tökéletes passzolt hozzá, a hónaljában kitüremkedő párnácskákat viszont nem nagyon értjük.

Kaley Cuoco Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Janelle Monae a szokásos fekete-fehér kreációt hozta, és ezúttal igencsak különleges formában: nagyon művészi elképzelés és megvalósítás.

Janelle Monae Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Meryl Streep ruhájának printjét, a madaras mintákat imádjuk.

Meryl Streep Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Nicole Kidman ezúttal smaragdzöldben pompázott. Ez még jól is állt neki, de az a két papagájfej kicsit furcsán mutat a ruhán.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez
Plasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i John Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--Itt a báli szezon – Ezt a sminket muszáj kipróbálnod!http://www.life.hu/trend/20170124-bali-smink-larion-oscartol.htmlA báli időszakban a fürkésző tekintetetek kereszttüzében igazán celebnek érezheti magát az ember, ezért minden apró részlet fontos. Érdemes szakemberre bíznod magad, aki a frizurával és az alkalmi ruhával összehangolja a sminkedet, hogy kifinomult és elegáns legyél. Amennyiben nyitott a ruha, legyen makulátlan a dekoltázs is. Sminked feltétlenül tükrözze a személyiségedet! TrendOrigoDenise Richards a legújabb plasztikrém Hollywoodban - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170127-heti-stilusmustra-szerepel-benne-victoria-beckham-denise-richards-jennifer-lopez.htmlTúl sok izgalmat nem hozott ez a hét, ami a vörös szőnyeges bevonulásokat és sztároutfiteket illeti, viszont nagy eséllyel új plasztikrémet avathatunk. TrendNorthfoto5 ok, amiért a highlight a smink sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170124-igy-hasznald-a-highlightot-2017ben-larion-oscar-sminktippjei.htmlPillanatok alatt szebbnek és frissebbnek mutatja az arcodat, ha helyesen használod ezt a csodaterméket. A highlight ápol és eltakar, de ki is tudja emelni a legelőnyösebb vonásaidat. Trend--Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérőhttp://www.life.hu/trend/20170126-britney-spears-stilusevolucioja-a-kezdetektol-napjainkig.htmlBritney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. Trend--Sokkoló férfitrendek a kifutókról - Mutatjuk a legijesztőbb kreációkathttp://www.life.hu/trend/20170124-sokkolo-ferfitrendek-a-kifutokrol.htmlLondonban és Párizsban már bemutatták a 2017-es őszi–téli férfitrendeket. Figyelembe véve, hogy milyen darabokat vonultattak fel a kifutón, őszintén mondhatjuk: alig várjuk a New York-i divathetet is, ahol valószínűleg szintén nem lesz hiány sokkoló ruhákból. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.