Liptai Claudia elárulta, meddig marad otthon kisfiával

Forrás: facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos -
Liptai Claudia Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 18. alkalommal vonultak fel a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. Liptai Claudia nem jelent meg az eseményen, pedig őt is díjazták, a műsorvezető lett a Story kedvence. 

A műsorvezető egy Facebookra posztolt videoüzenetben köszönte meg a közönség szeretetét, ugyanitt számolt be távolmaradásának okáról és visszatérésének időpontjáról is. Azt is elárulta, mi az a hiba, amit nem akar semmiképpen elkövetni.

Liptai Claudia elárulta, meddig marad otthon kisfiával Forrás: facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos


Liptai Claudia posztját
változtatás nélkül közöljük:
"Ma megkaptam a Story-gálán Az év kedvence díjat. Nagyon köszönöm, mindenkinek, aki szavazott, mert a nap végén mindig a közönség véleménye, szeretete és támogatása számít csak. Ezen utóbbira és rátok most nagy szükségem is van. A gálán nem voltam jelen, mint ahogyan a képernyőn sem láthattok mostanában. Persze természetes, ha valaki, aki nyilvánosan mutatkozik, szereti a legjobb formájában megmutatni magát, és azt is tudjuk, hogy egy-egy röcc a ruhán, vagy néhány pluszkiló napokra elegendő témát biztosít a lapoknak, de képtelen vagyok elhinni, hogy bárki is képes volna arra, hogy azt nyilatkozza a vezető bulvárnapilapnak, hogy azért nem térek még vissza, mert még nem vagyok megelégedve a külsőmmel.... E percben van egy sokkal fontosabb indokom. Marcellnak hívják, és 3,5 hónapos. Pankánál engedtem a nyomásnak, és a munkahelyi »terelgetésnek«, és nagyon korán visszatértem. Soha el nem követem újra ezt a hibát. Annyit és addig leszek itthon a kisfiammal, amíg csak lehetséges. Nem akarok olyan világban élni, ahol nem számít, hogy valakinek kisbabája születik, ahol nem számít a tisztelet, és ahol nincs már semmi érzékenység."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.