Idén 18. alkalommal vonultak fel a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. Liptai Claudia nem jelent meg az eseményen, pedig őt is díjazták, a műsorvezető lett a Story kedvence. 

A műsorvezető egy Facebookra posztolt videoüzenetben köszönte meg a közönség szeretetét, ugyanitt számolt be távolmaradásának okáról és visszatérésének időpontjáról is. Azt is elárulta, mi az a hiba, amit nem akar semmiképpen elkövetni.

Liptai Claudia elárulta, meddig marad otthon kisfiávalForrás: facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos


Liptai Claudia posztját
változtatás nélkül közöljük:
"Ma megkaptam a Story-gálán Az év kedvence díjat. Nagyon köszönöm, mindenkinek, aki szavazott, mert a nap végén mindig a közönség véleménye, szeretete és támogatása számít csak. Ezen utóbbira és rátok most nagy szükségem is van. A gálán nem voltam jelen, mint ahogyan a képernyőn sem láthattok mostanában. Persze természetes, ha valaki, aki nyilvánosan mutatkozik, szereti a legjobb formájában megmutatni magát, és azt is tudjuk, hogy egy-egy röcc a ruhán, vagy néhány pluszkiló napokra elegendő témát biztosít a lapoknak, de képtelen vagyok elhinni, hogy bárki is képes volna arra, hogy azt nyilatkozza a vezető bulvárnapilapnak, hogy azért nem térek még vissza, mert még nem vagyok megelégedve a külsőmmel.... E percben van egy sokkal fontosabb indokom. Marcellnak hívják, és 3,5 hónapos. Pankánál engedtem a nyomásnak, és a munkahelyi »terelgetésnek«, és nagyon korán visszatértem. Soha el nem követem újra ezt a hibát. Annyit és addig leszek itthon a kisfiammal, amíg csak lehetséges. Nem akarok olyan világban élni, ahol nem számít, hogy valakinek kisbabája születik, ahol nem számít a tisztelet, és ahol nincs már semmi érzékenység."