lelki háttér hízás Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek sztárja látszólag jól visel a stresszt, de vannak bizonyos intő jelek, amelyekből arra lehet következtetni, hogy mégsem olyan tökéletes minden.

A Gabrielle Solist alakító szexi színésznő egy ideje már félelmek között éli az életét. Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, nemrég feleségül ment a Televisa (a világ legnagyobb spanyolul beszélő médiakonglomeriáció) tulajdonosához, Jose Bastonhoz, aki egy igen befolyásos üzletembernek számít.

Eva Longoria nem érzi magát biztonságban Forrás: Instagram/Eva Longoria

Bizonyos források szerint éppen ezért nagyon óvatosan kell élniük, ugyanis a gazdag, befolyásos embereknek mindig számolniuk kell egy esetleges emberrablással. Nem meglepő ezek után, hogy az esküvőjükön egy komoly védőszolgálat is jelen volt.

A 41 éves szépség azonban ennek ellenére sem tudja elengedni a félelmét, ami már a megjelenésén is látszik. A maga tökéletes alkatához képest viszonylag sok plusz kilót szedett fel, és szakértői források szerint ez azért van, mert a félelmei elől az evésbe menekül - írta meg a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.