Először mutatkozott Angelina Jolie a válási botrány kitörése óta, természetesen nem tudta elkerülni, hogy a szakításról kérdezzék. Pár mondatban ugyan, de nyilatkozott a fájdalmas időszakról, elcsukló hangon.

Gyermekeivel együtt jelent meg először a nyilvánosság előtt Angelina Jolie a válási botrány kitörése óta. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a sztár legújabb filmjének (First They Killed My Father) premierjére utazott Kambodzsába. Többnyire a film történetéről beszélt a színésznő, de természetesen nem tudta kikerülni a Brad Pitt-tel való válásáról szóló kérdéseket sem. Angelina Jolie röviden, könnyes szemmel válaszolt a BBC riporterének.

Angelina Jolie megszólalt válásáról Brad Pitt-telForrás: Northfoto

"Nem akarok sokat beszélni erről, de annyit elmondhatok, hogy ez egy nagyon nehéz időszak, de egy család vagyunk, és mindig is azok leszünk. Sokan találják magukat ilyen helyzetben, az egész családot megviselte. Természetesen a gyermekeim jelenleg a legfontosabbak. Remélem, hogy ez az egész ügy valahogy erősebbé tesz minket, és közelebb kerülünk egymáshoz" – mondta Angelina Jolie.