Sara Underwood szexi utazós blogot indított

fotó Sara Underwood playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate egy utazással foglalkozó blogot indított, és nem mindennapi módon hívja fel a figyelmet a különböző helyszínek szépségeire. 

Sara Underwood a világ leggyönyörűbb tájain jár, és a blogjában erről mindenkit tájékoztat, nem is akárhogyan: minden egyes helyszínről fehérneműs, fürdőruhás képeket és videókat tesz közzé, amelyektől mindenkinek leesik az álla.

A 32 éves explaymate, modell nem rejti véka alá az idomait, gond nélkül megmutatja a popsiját és a melleit is, mindenki nagy örömére.

Féllábú modell pózol a világ minden pontján

Paola 2014-ben autóbalesetet szenvedett, amelynek következtében amputálni kellett a lány bal lábát, azóta pedig művégtaggal éli az életét. A fiatal brazil szépség láthatóan boldog, kiegyensúlyozott életet él. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is felépült a traumából, azóta pedig a világ legcsodálatosabb helyeit járja be. Nézd meg a fotóit itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.