DJ Seherezádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futásáról posztolt képet VV Sehi, azaz DJ Seherezádé. A lánynak saját ruhamárkája készül, a fotó is azt promotálja. 

Látszik is, hogy Sehi a képen nem a sportra, hanem inkább a látványra helyezi a hangsúlyt – ezt jelzik a sebészkés által megnagyobbított keblei is... De inkább mutatjuk:

Sometimes the best runs come on days u didn't feel like running. #trainwithheart#fit#fitness#run#train#workout

Dj Seherezade (@djseherezade) által megosztott bejegyzés,

Fél karral is versenyeket nyer a francia testépítő férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170107-fel-karral-is-versenyeket-nyer-a-francia-testepito-ferfi-mickael-louvel.htmlIgazán inspiráló, ahogy Mickael Louvel él. A francia férfinak az egyik karja hiányzik, de így is megtalálta a módját, hogy tökéletesre formálja a testét. Ez Zsír!--Íme, ez a lusták edzése - Te is élvezni fogodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161231-a-magas-intenzitasu-edzes-a-megoldas-lustak-szamara.htmlA magas intenzitású edzés lehet a megoldás azok számára, akik nem szívesen mozdulnak ki, és elképzelhetetlennek tartják, hogy órákig mozogjanak. Egy friss kutatás szerint ez az edzéstípus épp úgy hatékony, ahogyan a hosszabb ideig tartó, ám visszafogottabb edzésprogramok – állítják a McMaster University munkatársai.Ez Zsír!ThinkstockHiába a Pokémon Go! Csak egy ideig mozogtunk többethttp://www.life.hu/ez-zsir/20161231-a-pokemon-go-miatt-csak-egy-ideig-mozogtunk-tobbet.htmlAmint a Pokémon Go megjelent a piacon, az emberek lelkesedni kezdtek, hogy végre itt egy játék, ami megmozgatja a felnőtteket. Úgy tűnik azonban, hogy ez csak átmeneti fejlemény, mivel hosszú távon senki sem mozog többet a Pokémon Go miatt.Ez Zsír!OrigoTóth Vera: "Ezzel a testtel több mindent megengedhetek magamnak"http://www.life.hu/ez-zsir/20161203-toth-vera-lefogyott-mostani-testevel-ledobhatja-a-gatlasait.htmlA Sztárban sztár plusz egy kicsi kapcsán beszélt megváltozott testéről a SuperTV2-n Tóth Vera. Az énekesnő több mint harminc kilót fogyott, és ahogy ő fogalmaz, még meg kell szoknia új alakját. Ez Zsír!OrigoHa finom, akkor hízlal is? Egyáltalán nem biztoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20161231-a-finom-etelek-nem-biztos-hogy-jobban-hizlalnak.htmlA legtöbb ember úgy véli, hogy a jóízű ételek hízlalnak a leginkább. A Monell Center kutatói szerint ugyanakkor a közhiedelemmel ellentétben a kívánatos íz nem vezet önmagában fokozott súlygyarapodáshoz.Ez Zsír!OrigoEgyre kevesebben szeretnének fogyni - Ennyi az ideális súly? http://www.life.hu/ez-zsir/20161203-csokkent-azoknak-a-szama-akik-fogyni-szeretnenek-nott-az-elkepzeles-az-idealis-sulyrol.htmlEgyre kevesebb amerikai szeretne fogyni, noha még mindig rengeteg a túlsúlyos ember az országban. 1,8 kg-mal nőtt az ideálisnak tartott súly az emberek képzeletben, ami jelenleg 73 kg-ot jelent.Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.