Nagy csalódást kellett átélnie Emma Hulse-nak, azon kívül, hogy még meg is alázták külseje miatt. A fiatal lányt azért rúgták ki az egyik produkciós cégtől, mert túl jól néz ki, és inkább a kifutón lenne a helye... 

Alig hitt a fülének Emma Hulse, amikor elbocsátották álmai munkahelyről. Nem a munkájával volt baj, a tévés állást azért kellett otthagynia, mert az egyik menedzser szerint túlságosan jól néz ki, inkább a kifutón lenne a helye.  A fiatal lány azt állítja, semmilyen más indokot nem hoztak fel az elbocsátására. Érthető, hogy Emma nagyon csalódott volt. 

Emma Hulse túl szép a munkáhozForrás: Instagram/Emma Hulse

"Nagyon csalódott vagyok, amiért elküldtek. Nem igazán tudom, hogy mit tegyek. Lehet, hogy a vállalat csak átlagos külsejű embereket alkalmaz, és talán, ha valaki nem úgy néz ki, akkor nem veszik fel. Lehet, hogy eltereltem a figyelmet" – mondta a lány, aki arról is beszámolt, hogy az őt elbocsátó személy megpróbálta elkérni a telefonszámát, hogy munkán kívül fussanak össze egy italra. Bár Emma Instagram-fotói nem éppen visszafogottságról árulkodnak, a munkahelyére állítása szerint mindig megfelelő öltözékben ment: ingben és egy egyszerű farmerban. 

Dolgozni nem így ment a fiatal lány, akit a külseje miatt bocsátottak elForrás: Instagram/Emma Hulse

A Metro megkereste a cég vezetőjét, arról érdeklődtek, mit tud erről az esetről. Adam Luckwell azt mondta, minden vádat, ami a megkülönböztetésről szól, komolyan vesz a cég. Erről a konkrét esetről azonban nincs tudomása, csak annyit tudott elmondani, hogy a hölgy három hónapos próbaidőn volt a vállalatnál. Hozzátette, ha bárkit megsértettek volna, akkor elnézést kér.