Azért rúgták ki a tv-től a fiatal lányt, mert túl szép volt

Forrás: Instagram/Emma Hulse -
kinézet tv kirúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy csalódást kellett átélnie Emma Hulse-nak, azon kívül, hogy még meg is alázták külseje miatt. A fiatal lányt azért rúgták ki az egyik produkciós cégtől, mert túl jól néz ki, és inkább a kifutón lenne a helye... 

Alig hitt a fülének Emma Hulse, amikor elbocsátották álmai munkahelyről. Nem a munkájával volt baj, a tévés állást azért kellett otthagynia, mert

az egyik menedzser szerint túlságosan jól néz ki, inkább a kifutón lenne a helye.

A fiatal lány azt állítja, semmilyen más indokot nem hoztak fel az elbocsátására. Érthető, hogy Emma nagyon csalódott volt.

Emma Hulse túl szép a munkához Forrás: Instagram/Emma Hulse

"Nagyon csalódott vagyok, amiért elküldtek. Nem igazán tudom, hogy mit tegyek. Lehet, hogy a vállalat csak átlagos külsejű embereket alkalmaz, és talán, ha valaki nem úgy néz ki, akkor nem veszik fel. Lehet, hogy eltereltem a figyelmet" – mondta a lány, aki arról is beszámolt, hogy az őt elbocsátó személy megpróbálta elkérni a telefonszámát, hogy munkán kívül fussanak össze egy italra. Bár Emma Instagram-fotói nem éppen visszafogottságról árulkodnak, a munkahelyére állítása szerint mindig megfelelő öltözékben ment: ingben és egy egyszerű farmerban.

Dolgozni nem így ment a fiatal lány, akit a külseje miatt bocsátottak el Forrás: Instagram/Emma Hulse

A Metro megkereste a cég vezetőjét, arról érdeklődtek, mit tud erről az esetről. Adam Luckwell azt mondta, minden vádat, ami a megkülönböztetésről szól, komolyan vesz a cég. Erről a konkrét esetről azonban nincs tudomása, csak annyit tudott elmondani, hogy a hölgy három hónapos próbaidőn volt a vállalatnál. Hozzátette, ha bárkit megsértettek volna, akkor elnézést kér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.