A Presley-család kálváriája még nem ért véget, de szerencsére a gyerekek már biztonságban, és szeretetteljes közegben vannak. 

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Lisa Marie Presley és negyedik férje, Michael Lockwood válnak, ugyanis az édesanya gyermekpornógráf tartalmakat talált a férfi számítógépén: többszáz fotó és videó került napvilágra, ezért Marie azonnali hatállyal válni akar. 

Ikergyermekeik, Finley és Harper az eljárás végéig a kaliforniai gyermekvédelmi szolgálathoz kerültek, de szerencsére Priscilla Presley a lánya segítségére sietett, és magához vette a két kicsit.

Priscilla Presley vigyáz a gyerekekre, míg nem zárul le a bírósági ügyForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Cael, Spot

Képeket is posztolt a közösségi oldalára, valamint posztokat is közzétett, mellyel szerette volna eloszlatni a felmerülő pletykákat: 

"A helyzetünk körül számtalan zűrzavaros hír kering, de most szeretném tisztába tenni a dolgokat: a lányok nem kerültek nevelőszülőkhöz és soha nem is fognak. Velem vannak, és ez így is marad amíg nem lesz minden rendben" - írta Priscilla a közösségi oldalán.