Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Dancs Annamari és Kiskero első kisfia, Ádám. Íme, a fotók az újszülöttről!

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté elsőszülött kisfia, a kis Ádám néhány napja született, de szerencsére szülei nem vártak sokáig azzal, hogy megmutassák a picit a nagyközönségnek. A Best magazinban mi is megcsodálhattuk a babát. A szülők büszkén mesélték el a szülés körülményeit is.

Dancs Annamari és Kero kisfia Forrás: Best Magazin

"Csütörtökön este arra értem haza a színházból, hogy Ancsának elfolyt a magzatvize. Még éjszaka bementünk a kórházba, de a baba feje még nem fordult be a szülőcsatornába, ezért az orvos szerette volna a biztonság kedvéért még »benntartani« egy ideig a fiunkat" – mesélte átéléssel Kiskero.

Máté premierje az Operettszínházban másnap volt, ami rendben le is ment. Az ifjú apuka még a premierpartin is részt vett, majd onnan sietett feleségéhez a kórházba, ahol megtudta, hogy császármetszéssel kell a világra hozni első kisfiát.

"Úgy négy-öt másodperc is eltelt, mire Ádám felsírt,

de nekem hosszabbnak tűnt. Aztán felsírt, én meg arra gondoltam, hogy ennél anyádnak és apádnak nagyobb hangja van. Azóta viszonyt bizonyította, hogy két énekes fia!" – vicceskedett az újdonsült édesapa.

"Ott ültem a fiammal húsz percen át, és csak ringattam,

de fogalmam sem volt, mit kellene tennem. Aztán elöntöttek az érzelmek. Akkor már annyira természetes volt, hogy ott van a karomban, hogy nem is értettem, hogyan lehetett eddig nélküle élni, és miért vártunk eddig a családalapítással."

Ördög Nórára nem hat a hisztihttp://www.life.hu/csalad/20170224-ordog-nora-nem-enyhul-meg-a-hisztitol.htmlÖrdög Nóra kétgyerekes édesanyaként pontosan tudja, mi az a hiszti, ám nem enyhül meg a trükkös gyerekmegoldásoktól... Család--Liptai Claudia a szoptatásról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170210-liptai-claudia-magat-okolta.htmlLiptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél a mamalétről: érdekes és cuki információkat csepegtet családi életéből. Ezúttal a szoptatás volt a téma. CsaládOrigoKeményen fogja lányát Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/csalad/20170126-fesus-nelly-szigoru-nagylanyahoz.htmlFésűs Nelly gyönyörű kétgyerekes színésznő, aki a csillogás világában él, ha munkáról van szó. Otthon viszont következetes és szigorú édesanya. CsaládOrigoKulcsár Edina és kedvese titkokat árultak el a babavárásrólhttp://www.life.hu/csalad/20170125-kulcsar-edina-szerelem-maganelet-babavaras-titkok.htmlKulcsár Edina szerelme elszólta magát. Meglepő dolgokat mondott élő adásban... CsaládOrigoKiderült, ki a kezdeményezőbb az ágyban Kucsera Gáboréknálhttp://www.life.hu/csalad/20170125-kucsera-gabor-tapai-szabina-haloszobatitkok.htmlKucsera Gábor és Tápai Szabina voltak a vendégei Orosz Barbarának, aki a többi között szexuális szokásaikról is faggatta a fiatal házasokat. Érdekes dolgok derültek ki... Család--Megható gesztussal emlékeznek: minden karácsonykor ezt teszi Zámbó Jimmy családjahttp://www.life.hu/csalad/20170103-zambo-jimmy-csaladja-minden-karacsonykor-terit-az-elhunyt-enekesnek.htmlZámbó Jimmy családja megható titkokat árult el közös karácsonyaikról... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.