Megszületett Dancs Annamari és Kiskero első kisfia, Ádám. Íme, a fotók az újszülöttről!

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté elsőszülött kisfia, a kis Ádám néhány napja született, de szerencsére szülei nem vártak sokáig azzal, hogy megmutassák a picit a nagyközönségnek. A Best magazinban mi is megcsodálhattuk a babát. A szülők büszkén mesélték el a szülés körülményeit is.

Dancs Annamari és Kero kisfiaForrás: Best Magazin

"Csütörtökön este arra értem haza a színházból, hogy Ancsának elfolyt a magzatvize. Még éjszaka bementünk a kórházba, de a baba feje még nem fordult be a szülőcsatornába, ezért az orvos szerette volna a biztonság kedvéért még »benntartani« egy ideig a fiunkat" – mesélte átéléssel Kiskero.

Máté premierje az Operettszínházban másnap volt, ami rendben le is ment. Az ifjú apuka még a premierpartin is részt vett, majd onnan sietett feleségéhez a kórházba, ahol megtudta, hogy császármetszéssel kell a világra hozni első kisfiát.

"Úgy négy-öt másodperc is eltelt, mire Ádám felsírt,de nekem hosszabbnak tűnt. Aztán felsírt, én meg arra gondoltam, hogy ennél anyádnak és apádnak nagyobb hangja van. Azóta viszonyt bizonyította, hogy két énekes fia!" – vicceskedett az újdonsült édesapa.

"Ott ültem a fiammal húsz percen át, és csak ringattam,de fogalmam sem volt, mit kellene tennem. Aztán elöntöttek az érzelmek. Akkor már annyira természetes volt, hogy ott van a karomban, hogy nem is értettem, hogyan lehetett eddig nélküle élni, és miért vártunk eddig a családalapítással."