Megmutatta kisbabáját Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté – Fotó!

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány napja született meg Dancs Annamária és Kerényi Miklós Máté gyermeke, a büszke szülők máris megmutatták csemetéjüket! Ugyan még csak egy részletet osztottak meg a kisfiúból, így is látszik, hogy nagyon aranyos.

Nem sokkal az esküvőjük után már ki is bővült Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamária családja. A színésznő néhány nappal ezelőtt, pontosan február 18-án adott életet első közös gyermeküknek. A kisfiú és az anyuka is jól vannak, mindenki egészséges, a büszke szülők pedig már meg is mutatták csemetéjüket.

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari már meg is mutatták kisbabájukat Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

Ugyan egyelőre csak egy részletet osztottak meg kisfiukból, a rajongók így is elégedettek, hiszen ki ne szeretne édes kisbabalábakat látni? A színésznő által közzétett posztból kiderült, hogy 2370 grammal és 49 centivel született meg a baba, akinek már a nevét is elárulták: Kerényi Miklós Ádám névre keresztelték a picit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.